Şimdi Ara

Havaalanından ucuza PARFÜM alma olayı hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler havaalanında sadece ' YOLCULAR ' için geçerli olmak üzere parfümler ucuza satılıyormuş galiba bu sadece dış hat yolcuları için mi yoksa iç hat yolcularıda faydalanabiliyormu ?
    Bu konu hakkında bilgisi olan ayrıntılı şekilde anlatabilirse çok memnun olurum.

• up
  • Sadece dış hat yolcuları geçerli o olay bildiğim kadarıyla :)
  • Dış hatlardan alabilirsin yalnızca. Duty Free isminde dükkan tarzı yerler oluyor özellikle Türkiyede'kinin parfüm kategorisi çok geniş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaceWindu

Dış hatlardan alabilirsin yalnızca. Duty Free isminde dükkan tarzı yerler oluyor özellikle Türkiyede'kinin parfüm kategorisi çok geniş.

sen yetkili bi abiye benziyon fiyatlar abartılcak kadar ucuzmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

quote:

Orijinalden alıntı: MaceWindu

Dış hatlardan alabilirsin yalnızca. Duty Free isminde dükkan tarzı yerler oluyor özellikle Türkiyede'kinin parfüm kategorisi çok geniş.

sen yetkili bi abiye benziyon fiyatlar abartılcak kadar ucuzmu?

150 tllikl parfümü 80-90'na alırsın vergi olmuyor çünkü ben 4-5 tane almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 30 lirayada orjinal kutusunda parfüm satanlar görebilirsin ama alma sakin bozuk o parfümler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'ye göre baya ucuz ama üstteki arkadaşın da dediği kadar oluyor yani olağanüstü abartılıcak kadar değil. 2 parfüm alıcağın paraya 3 tane alırsın yine de en az
  • Sadece dış hat yolcuları için geçerli. Vergisiz olarak satılıyor. Duty Free'ler abartılacak kadar ucuz değil. Değişmediyse eğer parfümlerde vergi %20. Yani normal bir mağazada parfüm 100 liraysa Duty Free'de vergisiz olarak satıldığı için 80 lira civarı olur.
  • 4-5 yıl önce çok ucuzdu evet fakat şu anda Türkiye fiyatları ile eş değer desek yeridir. Yurtdışı duty free 'ler daha ucuza satıyor sağ olsun Türkiye yine yaptı yapacağını.
  • merhaba arkadaşlar ,, bi resim paylaşıyorum hangi duty free bu acaba bana romen gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

merhaba arkadaşlar ,, bi resim paylaşıyorum hangi duty free bu acaba bana romen gibi geldi

http://www.dutyfree.co.il/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.