Şimdi Ara

Havaalanı Check-in Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar onur airden uçak bileti aldım yarın sabah 6.45 te uçuşum var. Online check in yaptım ama yazdıramadım ne yapmam lazım şimdi benim yazdırmadan gitsem yerime otursam sorun olurmu ?

• Girişte bilet veriyorlar zaten. Bişe yapmana gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ilk defa binicem uçağa içerisi çok karışık geliyor bana sorun olmadan hallederim yani dimi
  • kontuara gideksin zaten bagajı vermek için tek karın ordan direk senin istediğin bugün internetten seçtiğin yeri verecek
    edit: herhangi bir sorun olursa bir görevliye onu bulamadın gördüğün birine sor yardımcı olacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 2 Eylül 2014; 22:29:05 >
  • foursquare yükle hocam ordan check-in yap
  • Hocam onur air kontuarına gidip kimliğinizi verceksiniz. Size derler büyük ihtimalle check-in iniz var diye. Valiz in yoksa bi şekilde tekrardan gir ve yazdırmayı dene netten. Yoksa kuyrukta beklemek zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam sağoalsın

@Sam B. Onuda yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A Hat in Time çeviri isteği
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slhttnshn61 kullanıcısına yanıt
    5.30 gibi orda olucam kuyruk olurmu hocam , valiz yokta yazdırma imkanım yok şuan mecbur kontuara gidip yazdırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsızcı

Eyvallah hocam ilk defa binicem uçağa içerisi çok karışık geliyor bana sorun olmadan hallederim yani dimi

içerisi karışık geliyor nedir hocam sanki kokpite girip uçağı süreceksin
    yukarıda numaralar var zaten, ona göre ilerleyip ABC DEF hangisiyse oturacaksın, en fazla camkenarı-koridoru karıştırırsın o da sorun değil yani
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Havaalaının içini kastedmiştim ben , en son dedemleri hacdan karşılamaya gittim 7 sene önce dahada uğramışlığım yok aklımda karışık biyer olarak kaldı o zamandan
  • quote:

Havaalaının içini kastedmiştim ben , en son dedemleri hacdan karşılamaya gittim 7 sene önce dahada uğramışlığım yok aklımda karışık biyer olarak kaldı o zamandan

Karışık değil.
    Temel olarak xray-checkin-dış hatlarsa pasaport kontrol - sonra kendi kapını buluyorsun gidip bekliyorsun.
    havaalanına erken git. sakin ol, etrafını incele zaten çevreni inceleyince anlarsın ne yapman gerektiğini.
  • quote:

5.30 gibi orda olucam kuyruk olurmu hocam , valiz yokta yazdırma imkanım yok şuan mecbur kontuara gidip yazdırıcam

Belli olmaz hocam. Onur air de sadece sizin uçuşunuz yok. Diğer uçuşlarıda aynı kontuardan alırlarsa belki olabilir kalabalık. Keske yazdırsaydınız hiç bişeyle uğraşmadan direk uçağa geçecektiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.