Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
146
Favori
568.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Heimdall.. kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

    Cihaz dan memnunmusunuz kullanım ve memnuniyetiniz ile ilgili biraz yorum yapabilir misiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Hocam telefondan kontrol edemiyorum malesef su anlik.. ilk bu problemi cozsem detayli bir anlatim yaparim.. bi kac saat manuel sekilde calistirdim havayi temizledigini gercekten farkettim urun baya is yapcak full bir sekilde kullanabilsem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xenix kullanıcısına yanıt
    Xiomi filtresi üretiyoruz fakat yurtdisindan malım gelecek nisanın 20 sini bulur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben anneme ozon tedavisi yaptırıyorum kandan veriyorlar ben hava yolu ile ozon alınmasının da sakıncalı olacağını düşünmüyorum zira geçen gün bir doktor evinizde ozonlama cihazı bulundurun dedi. bu nedenle ben ozonloma yapan bir hava temizleme aleti almak istiyorum. tavsiye edeceğiniz bir marka model var mıdır?

    edit: ozon salınımlıdan vazgeçtim gerçekten solumak zorarlıymış. ancak iyonizerli olup ozon salınımı olmayan 3 ürün buldum onlardna birini almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digu -- 14 Nisan 2020; 0:12:17 >
  • kısa bir süre forumu okuyabildim,winix sanırım tercih ediliyor ama hangi modeli tercih edeceğime karar veremedim. evin/odanın büyüklüğü mü alerji vsç durumları mı yoksa hepsi mi tercih için önemli? mesela winix n zero nasıldır?
    bir de xiaomi modelleri tercih edilir mi? evde alerjik bünyeler ve kedi var zaten bu yüzden almayı düşündüm .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukihuki -- 11 Nisan 2020; 16:7:16 >
  • Arkadaşlar, Coway kullanan varmı aranızda, tavsiye edermisiniz?
  • zikefin Z kullanıcısına yanıt
    Ben de bu cihazdan düşünüyorum hocam ama bu plasmawave teknolojisi kafamı kurcaladı. Sağlık açısından bi zararı var mıdır acaba bilginiz var mı, bir de cihaz telefon veya kumandadan kontrol ediliyor mu, teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıl 2020 ama hâlâ sağlığa zararlı filtreler mi üretiliyor
  • Merhaba, winix zero ya da zero n mi yoksa ikinci el 3 ay kullanıldığı söylenen fakir vigor mu alınır? Fiyatı makul garantisi devam ediyormuş ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Anladığım kadarıyla ilk öncelik filtre hangisinin filtresi iyiyse o marka öne çıkıyor hangisinin kapalı devresi iyiyse onda kaçak olmayınca daha iyi filtreliyor. Bir bütçe ayırmıştım ancak kurutma makinesi alınca şu an için askıya almaya karar vermiştim ki kendim yapabilirim dedim ve araştırmaya başladım. Mantık basit olunca korona dan dolayı zaten evdeyiz basit yollu bir hava temizleyici yapmaya karar verdim. 1 adet 12v fan(hava akım hızı ne kadar yüksek olursa o kadar etkili olur) -hava filtresi(nette sünger filtreli en uygun 18tl civariydi sanırsam opel içindi =)) ve 12volt 1 amperlik adaptör aldım. Evde bir kartonu kesip taktım kenarlarından hava girişini engelledim ve idare eden bir hava temizleyici ortaya çıktı. Sizde isterseniz yapabilirsiniz.
     Hava temizleme cihazları
     Hava temizleme cihazları
     Hava temizleme cihazları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xiaomi hava temizleyicim var memnunum. Aliexpresten hepa filtre alip filtresinjn uzerine sararak uzun omurlu kullanabilirsiniz . Ustteki kagidi degistirerek . Size filtrenin son halini atiyorum. Beyaz ilk hali . Baya bir toz çekmiş.
     Hava temizleme cihazları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Yurtdışından getirmeye gerek yok bu ürünü ve daha fazlasını biz Türkiye de üretiyoruz her Türlü Hepa filtre karbon filtre veya özel filtre n11 de Temiz hava filtresi olarak mağazamız var oradan bulabilirsiniz tüm hava temizleyicilere uyumlu yeni Formaldehit Active karbon pm 2.5 arttırıcı blok filtrelerimizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz mevcut filtrenizin ömrünü 3 katına çıkartıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca DH den gelen arkadaşlar alış veriş yaparken hatırlatsınlar onlara sürpriz hediyelerimiz de olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buradan cevap alamayınca acil olarak winix zero N aldım,eşimin alerjiden dolayı nefesi sıkıntılı oluyordu.oldukça rahatladım. 1475 tl ye almıştım ama sanırım şimdi fiyatı arttı. oldukça menmnun kaldım doğrusu gece modu harika hiç ses yok
  • Arkadaşlar klimalar içinde Formaldehit ve karbon takviyeli filtre ürettik bu pandemi döneminde hepinize yardımcı olmam isteriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam,
    Kafam inanılmaz karıştı o yüzden sorayım istedim.
    Ben uzun bir süre rutubetli bir odada uyudum ve sigara da kullanıyordum. Göğüs hastalıklarına gidince doktor günde bir saat ağaçlık yerde uyu, odada halıyı kaldır, çiçek vs olmasın, yorganını elyaf ya da slikon kullan gibi şeyler önerdi.
    Banada bir arkadaşım bu hava temizleme cihazlarından bahsetti sana iyi gelebilir diye.
    Şimdi 5000 tl ye kadar bir hava temizleme cihazı alıyorum ama ilkönce karşıma dyson marka olanlar çıktı. Bu konuyu okudukça da daha farklı modeller gördüm xiomi , winix , fakir gibi.
    Anladığım kadarıyla iyonizer özelliği olmayan bir tanesini almak gerekiyor sağlık açısından. Lakin hangisi ?
    Bana 5000 Tl ye kadar bildiğiniz bir model varsa önerebilir misiniz ?
    Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
  • cezager C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Fiyat / performansa (kaç metrekarede etkili kaç TL) bakmanızı öneririm bir de ECARF (Avrupa Alerji Araştırma Kurumu)'nun alerji dostu diye belirttiği marka ve modellere bakın derim.
  • teknolojihayrani T kullanıcısına yanıt
    Şu an ev değiştirme arefesindeyim ama standart bir oda ya da yatak odası gibi düşünüyorum ben kullanacağım yeri yani konulacak yer ya salon olur yada yatak odası.
  • Merhaba trotec hava temizleyici almayı düşünüyorum. Bu markayı alıp deneyen memnun olan veya olmayan varmı acaba?

    https://www.trotec24.com.tr/makineler/hava-temizleme/hava-temizleyicisi-airgoclean-205-s-.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 210507 -- 27 Mayıs 2020; 22:26:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lightair’in Surface modelini kullanıyorum. Sizlerle deneyimlerimi paylaşayım.
    Öncelikle cihazı alalı 2 ay oldu. COVID başladıktan hemen sonra, Mart ayı ortasında ilk paranoya ile birlikte havadan da bulaş riski olur diyerek satın alım kararımı hızlandırdım. Ürün İsveç malı ve 0,1 mikron büyüklüğündeki virüsleri de bulunduğu ortamda %97 oranında parçaladığı çeşitli üniversitelerden alınmış raporlarla kanıtlanmış durumda. Bu raporlara kendi sitelerinden ulaşabilirsiniz. Havayı yıkama, nemlendirme, koku giderme gibi özellikleri olmasa da toz ve antijenleri havada temizleme gibi bir iddiası bulunuyor ve en önemli özelliği filtresiz olduğundan değiştirme dertleri yok.

    Şunu belirtmem gerek ki, satın alacağınız hiçbir Air Purifier, nefes aldığınızda “oh be adeta Ayder Yaylasındayım” dedirtmeyecek. Ciğerlerime çektiğim nefeste temizliği hissediyorum diyen kesinlikle abartıyordur. Dolayısıyla her zaman, ulan acaba boşa mı para verdim, yoksa bu hissettiğim plasebo etkisi mi diye işkilleneceksiniz. Fakat 2.haftanın sonunda LightAir’ın metal yıkanabilen filtresinin etrafında ve onu koyduğum duvarda (petek etkisi ile) o kadar fazla birikmiş ve üzerine yapışmış toz gördüm ki, o anda ürünün faydalı olduğuna ikna oldum.

    Ben ürünü yatak odasında kullanıyorum. Bu dönemde bir boğaz kuruluğu yaşasam da üründen kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Şimdiye kadar 3 kere filtreyi temizledim ve her seferinde simsiyah tozlar akıttım. Dediğim gibi, onun dışında da beni herhangi bir virüsten veya polenden koruduysa da haberim olmadı :) ama içim kesinlikle rahat uyudum. Çocuğum olursa da mutlaka odasına taşırım aleti. Zaten yeterince paranoyaysanız ev içerisinde sizle birlikte odadan odaya taşıyacak kadar da hafif bir alet.

    Satın alımı da n11’de DYG teknoloji isimli bi yerden yaptım. Sağ olsunlar içinden bir parçası çıkmayınca hemen gönderdiler, ilk aldığım üründe elektrik aksamında bir problem vardı sanırım, hemen ikiletmeden yeni bir ürünle değiştirdiler. İlgililerdi.

    Bilginize.




  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.