Şimdi Ara

Hava soğutma ile hız aşırtmada yeni dünya rekoru: 5746MHz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kasa içinde yapsın bakalım öyle kolaymı
  • Intel bu sefer çok iyi iş çıkardı.

@fx57: "buraya" kısmına reklam gelmiş. Düzeltirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

kasa içinde yapsın bakalım öyle kolaymı

bu lafların cem yılmaz ın "süperman seni yerde yakalamıyım" ından bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 16 Ocak 2011; 22:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

kasa içinde yapsın bakalım öyle kolaymı

Ne alakası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob
    @fx57: "buraya" kısmına reklam gelmiş. Düzeltirseniz sevinirim.

FX57 görmemiş olabilir. İncelemenin linki şu arkadaşım:

http://hwbot.org/community/submission/2106310_
  • para var huzur var
  • quote:

Orijinalden alıntı: honneur

5 ghz de günlük kullanımda 3-3.5 ghz de yapamadığınız neyi yapmayı planlıyorsunuz acaba. Gerçekten merak ettim. Tamam havayla çok güzel olan bir işlemci. Hatta normal kullanımda bile çok güçlü bir işlemci. Gerçekten bu kadar overa ihtiyacınız olacakmı. Bir oyunda 3-5 fps fazla almak için ekran kartına para yatırmayı tercih ederim. Mevcut donanımsal hızlandırma vs işlemlerini destekleyen yazılımlar henüz piyasada bile değil. Nvidia/Amd ne kadar yazılım desteği sunuyorlarsa ki nvidianın yazılım desteği buna göre çok dha fazla. Bu onun 10 da biri kadar.

Yinede alcaklara/alanlara hayırlı olsun derim.

çok iyi söyledin kardeşim.650-700tl'yi o işlemcye vermektense bi 300-325 arası Q8400 alıp 300tl fazlalığı ekran kartına yatırmak en iyisi.zaten Q8400'ü zorlanmadan 3ghz yapmak mümkün ki zaten bu hızla o işlemci ekran kartlarnda darboğaz yapmaz.fazladan 10-15 fps'nin anlamı yok.sıradan bi 4 çekirdek işlemci de oynanabilirlik seviyesi olan 30fps'yi geçer hatta bi çok oyunda ii de bi ekran kartı varsa 40'ın altına inmez

• bilmediklerimiz...
  • Daha ne rekorlar kirilacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat34 -- 21 Temmuz 2011; 6:41:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

quote:

5 ghz de günlük kullanımda 3-3.5 ghz de yapamadığınız neyi yapmayı planlıyorsunuz acaba. Gerçekten merak ettim. Tamam havayla çok güzel olan bir işlemci. Hatta normal kullanımda bile çok güçlü bir işlemci. Gerçekten bu kadar overa ihtiyacınız olacakmı. Bir oyunda 3-5 fps fazla almak için ekran kartına para yatırmayı tercih ederim. Mevcut donanımsal hızlandırma vs işlemlerini destekleyen yazılımlar henüz piyasada bile değil. Nvidia/Amd ne kadar yazılım desteği sunuyorlarsa ki nvidianın yazılım desteği buna göre çok dha fazla. Bu onun 10 da biri kadar.

çok iyi söyledin kardeşim.650-700tl'yi o işlemcye vermektense bi 300-325 arası Q8400 alıp 300tl fazlalığı ekran kartına yatırmak en iyisi.zaten Q8400'ü zorlanmadan 3ghz yapmak mümkün ki zaten bu hızla o işlemci ekran kartlarnda darboğaz yapmaz.fazladan 10-15 fps'nin anlamı yok.sıradan bi 4 çekirdek işlemci de oynanabilirlik seviyesi olan 30fps'yi geçer hatta bi çok oyunda ii de bi ekran kartı varsa 40'ın altına inmez

Hayat bir oyun değil gençler ilerde bilgisayarın sadece oyun için olmadığını anladığınıozda 2x00k serisine geçiş yaparsınız

• Peki siz neler yapmamızı tavsiye edersiniz acaba :)
    Ben dvd rip yapıyorum. Film seyrediyorum. Oyun oynuyorum. Web tasarım ve uygulama yapıyorum. Müzik edit yapıyorum. Film montaj yapıyorum. Bunların dışında benim bilmediğim ve yapmadığım bi render parogramları var. Biraz ufkumuzu açarmısınız daha fazla neler yapılabiliri acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

quote:

Hayat bir oyun değil gençler ilerde bilgisayarın sadece oyun için olmadığını anladığınıozda 2x00k serisine geçiş yaparsınız

İşte işlemciyi sadece "Oyun oynatan araç" olarak görmenin sonuçları. Bilselerki oyun dışında (ripleme, film encode etme, render, logic hesaplamalar vs. vs.) bir takım işlemler tamamen işlemci performansına bakar o zaman anlarlar işlemcilerin önemini. Hatta bazı uygulamlarda 3 Ghz ile 5 Ghz arasındaki performans farkını görseniz ağzınız açık kalır. Oyun açısından zaten çok güçlü işlemcilere gerek yok. herhangi bir 4 çekirdek yeter.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.