Şimdi Ara

HAVA SİRKÜLASYONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bütçe 1600 tl ama kasasız haliyle bu fiyatıda geçemeyeceğime göre malzemeleri düşürmeliyim öylemi

• gtx 760 7950den daha iyi deilmi ve benim baya büyük oyun arşivim var aldığım gibi cod. ghost oynıyacam 6gb ram istiyo oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzFurkan

gtx 760 7950den daha iyi deilmi ve benim baya büyük oyun arşivim var aldığım gibi cod. ghost oynıyacam 6gb ram istiyo oyun.

Bütçe biraz daha artmaz mı?Ayrıca kasada var.O kasayla hiç bir soğutma vs olmaz .İleride 4gb daha eklersin daha iyi olur
  • zzFurkan Z kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyle birlikte istemiyor 6 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dış hava sıcaklığı
    3 yıl önce açıldı
    Hava alma vanasız petek
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

gtx 760 7950den daha iyi deilmi ve benim baya büyük oyun arşivim var aldığım gibi cod. ghost oynıyacam 6gb ram istiyo oyun.

Bütçe biraz daha artmaz mı?Ayrıca kasada var.O kasayla hiç bir soğutma vs olmaz .İleride 4gb daha eklersin daha iyi olur

eski kasayı söylüyosun heralde bende şimdi ona kanaat getirdim nese az önce senin yazdıklarına bakarak tekrar düşünüyorum zaman var daha zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

Güncellemeyle birlikte istemiyor 6 gb

tamam onu geçtik başka birsürü oyun var sınırda oynarsam kasar falan diye düşünüyorumda ac4 4gb istiyo watch dogs 4gb istiyo nfs rivals fln daha birsürü var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

eski kasayı söylüyosun heralde bende şimdi ona kanaat getirdim nese az önce senin yazdıklarına bakarak tekrar düşünüyorum zaman var daha zaten

4gb şimdilik işini rahat görür .

• 579TL ye 7950 varken 660ti'ye 558TL verilmez, benden söylemesi. crysis3 (1080p+high) te fark pek yok ama diğer oyunlarda %5-10 fark var kısaca. gtx760 ikisinden de iyidir ama malum kart hızlandıkça fiyat da artıyor(595TL civarı)

Seçtiğin RAM CL10 yani tepkime süresi fazla, CL9 olan 1600mhz/1866mhz lik bir ram seçmeni öneririm. Corsair 2x4GB 1866mhz cl9 dual ram =212TL

Seçtğin anakartta kasaönüne usb3.0 desteği yok, corsair 200r nin sanırsam ön tarafında usb3.0 bağlantısı var, bu yüzden Gigabyte 970a-ud3 modelini almalısın.

Ram ve anakart önerimde ısrarcıyım şu anda, ekran kartı sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 30 Kasım 2013; 13:37:11 >
  • kayisikent kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz tamam güzelde bunlarla birlikte fiyat baya geçiyor 1650 tl yi geçmesin mesela isterseniz bu kezde siz düzenleyin nasıl olacaksa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redline'nın önerisi gayet hoş, anakartı dediğim gibi ud3 olanıyla değiştirebilirsin.
    fx-6300 + giga970a-ud3 + 4GB CL9 Ram 1600mhz + 1 TB seagate barracuda hdd + corsair 200r 550w + sapphire 7950 ya da asus 660ti

• kayisikent kullanıcısına yanıt
    Kardeş call of duty ghost 1.si 6gb ram istiyo 2.si asus 660ti ile kasma sınırında oynatıyo benim tek istediğim şu oyunu full hd de kasmadan oynamak oda gtx 760 oc ile oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zzFurkan Z kullanıcısına yanıt
    6GB olayı düzeltildi. Zaten fazlaca mantıksızdı. Ekran kartı konusunda haklısınız. Artık GTX660 ile tam verim alamazsınız oyunlardan.
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    kesinlikle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.