Şimdi Ara

Hava Nasıl ? uygulamam appStore'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir uğraştığım bazı işlerden kendi işlerime konsantre olamamıştım ama hava durumu uygulamamı nihayet appstore'a yolladım ve yayınlandı. Farklı birşey yapmaya çalıştım. Ücretsiz, basit, sade ama faydalı bi uygulama oldu kanımca. Uygulamada birçok dilde mevcut. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

https://itunes.apple.com/tr/app/hava-nas-l/id691115720?l=tr&mt=8

Hava Nasıl ? uygulamam appStore'da

• Bedava yayınlanan uygulamalardan gelir elde ediliyor mu? Hep merak etmişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indirdim
    Ufak bir hatırlatma; Sağdan sola çekişlerde hareketlilik durana kadar çekme gerçekleşmiyor

Başarılar dilerim

• Hiç kusura bakma ama Allah aşkına şu yaptığın kıytırık uygulamanın neresi en az iOS 7 isteyecek kadar gelişmiş?
    Emek vermişsin, uğraşmışsın, güzel. Bir uygulama yapmışsın, güzel. Türk yapımcılarının genel geçer paragözlülüğünün aksine ücretsiz yapmışsın, güzel. Lakin iOS sürümü seçiminde yanlış yapmışsın. Kullanmasak da ve hatta muhtemelen indirdiğimizle sildiğimiz bir olacak da olsa indirip sırf sana destek olalım istedik ama en iOS 7 istemesi hakikaten komik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Hiç kusura bakma ama Allah aşkına şu yaptığın kıytırık uygulamanın neresi en az iOS 7 isteyecek kadar gelişmiş?
    Emek vermişsin, uğraşmışsın, güzel. Bir uygulama yapmışsın, güzel. Türk yapımcılarının genel geçer paragözlülüğünün aksine ücretsiz yapmışsın, güzel. Lakin iOS sürümü seçiminde yanlış yapmışsın. Kullanmasak da ve hatta muhtemelen indirdiğimizle sildiğimiz bir olacak da olsa indirip sırf sana destek olalım istedik ama en iOS 7 istemesi hakikaten komik.

ios 7 sdk ile yapmıştır uygulamayı..komikten ziyade gayet normal..zamanla ios6 versiyonuda yapılabilir..

uygulamayı indirdim güzel gözüküyor emeğinize sağlık

• Çalışma güzel olmuş ilk uygulamanızsa gayetta başarılı sayılır şu an stabil güncelleme desteğini nasıl sağlıyorsunuz?
    Evrensel olsun diye uygulamayı bir kaç dilde yapmışsınız ama sorun uygulama adı Türkçe olunca pek bir anlamı olmamış.
    ben Türkçe olmasından sonuna kadar memnunum ama amacınıza siz ulaşamazsınız en azından şimdilik.
    Yeni uygulamanız çıkarsa yakın zamanda yine deneyenlerden olmak isterim yorum yazıcağım ve değerlendirme vericeğim.
  • Hava durumu Verilerini nereden aliyor app

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abdulalim A kullanıcısına yanıt
    1) Kaynak olarak nereyi kullanıyor ?
    2) Ücretsiz uygulamalar herhangi bir gelir elde ediyor mu ? İndirilme sayısından vs ..
    3) Program iPad için evrensel olacak mı ?
  • Uygulama adı farklı dil seçilmiş telefonda o dilde görüntülenir.

• poseidon_TR kullanıcısına yanıt
    Uygulamada google reklamlari varsa alabiyor

• @ufuk777 basta tebriklerini ileten, iyi kotu elestiren herkese tesekkurler.

@poseidon_TR @MuratbanK @Kutu149 @gktgknk @XanthiN @huseyinss

ucretsiz uygulama ve icinde reklamda olmadigi icin para kazanilmiyor.
    kaynak olarakhttp://openweathermap.org ucretsiz api destegi veriyor.
    uygulamayi universel yapmayi suan dusunmuyorum zaten dusunsem bile subatta askere gidicegim icin en az 6 ay beklicek.
    uygulamanin ismi iphone turkce dil disinda ise WeatherApp olarak gorulmeli. az once dili degistirip denedim turkce degildi.
    ios 6 desteklemesi sorun degil aslinda, ios7 %80 lere dayandigi icin pek dikkat etmedim ama kucuk bir update ile duzeltebilirim gitmeden. yanliz buna sinirlenip daha kullanmadan cop muamelesi yapmasaydiniz iyiydi cunku oyle degil :)

@Candarby tesekkur ederim, tesekkur ederim. dediginizi tam anlamadim nasil bi sorun tam olarak

• Paleontolog fosillerinde dil kemiği bulunmadığı ispatlanmış oldu.

• abdulalim A kullanıcısına yanıt
    iPad e uyumlu olsa daha iyi olurdu

• dönüşte bakarız artık
  • şehir nereden ekleniyor acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

şehir nereden ekleniyor acaba ?

ekranin sol kenarindan ice dogru surukleyince menu geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.