Şimdi Ara

Hava Astsubay MYO için neler yapmak lazım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatanıma, milletime faydalı bir işte çalışmak istiyorum. Bunun yanında maddi açıdan da rahat yaşamak istiyorum.

İnternette günlerdir araştırıyorum hep aynı yazılar. Merak ettiğim birkaç şey var.

1) HAMYO'nun kendi içinde dalları var mı? Varsa nelerdir?
    2) Teknik bilgisayarda okuyorum ben HAMYO'da hangi dalı seçmeliyim?
    3) Burdan mezun olunca işimiz hazır mı? Nerelerde çalışıyoruz?
    4) Çalışma ortamımız nasıl? Maaş, sigorta vs. durumları neler?
    5) Emeklilik hiç aklımda bile değil ama merakımdan soruyorum, emeklilik yaşı kaç?
    6) HAMYO sadece izmirdemi var?
    7) Sözlü mülakatta rahat davranmazsak ne olur? Bilmediğimiz soru gelirse!
    8) 1,5 sene önce tüberküloz geçirdim ayakta tedavi. ağır değildi yani. sorun olurmu?

daha var ama bunların cevaplarını alırsam sevinirim.

• Hava Kuvvetleri sınıflar arasında en rahatıdır. 8- 10 yılda bir tayin çıkar.

Daha çok teknik personel alır.(Elektrik-Elektronik-Bilgisayar-Raylı Sistem vs.)

Mezun olmadan okulda eğitim görürken sigortanız ve maaşınız yatmaya başlar. İşiniz kayıt olduğunuz gün garantidir.

Çalışma ortamı rahattır ancak mobbing görülebilir.

Sırf maddi olanakları için seçersen büyük gaflete düşersin.

Hiyerarşi, baskı ve disipline ayak uydurabilicek misin? bu soruyu kendine sor.

Siyasi partilere üye olmaman lazım 1.Derece akrabalarının para cezasına çevrilse dahi suçları bulunmaması lazım.

Dişlerin, gözlerin ve kulaklarında en ufak rahatsızlık eksiklik , bozukluk bulunmamalı dişi yamuk ya da ayrık diye elenen çok kişi oldu.

Sözlü mülakatta bilmediğin konular hakkında '' bu konu hakkında hiç bir fikrim yok'' diyebilirsin.

Tüberküloz, felç, beyin, kalp, omurga rahatsızlıkları elenme ihtimalinizi yükseltir.

Özellikle Bel Açıklığı konusunu çok hassastır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Hava Kuvvetleri sınıflar arasında en rahatıdır. 8- 10 yılda bir tayin çıkar.

Mezun olmadan okulda eğitim görürken sigortanız ve maaşınız yatmaya başlar. İşiniz kayıt olduğunuz gün garantidir.

Siyasi partilere üye olmaman lazım 1.Derece akrabalarının para cezasına çevrilse dahi suçları bulunmaması lazım.

Dişlerin, gözlerin ve kulaklarında en ufak rahatsızlık eksiklik , bozukluk bulunmamalı dişi yamuk ya da ayrık diye elenen çok kişi oldu.

Sözlü mülakatta bilmediğin konular hakkında '' bu konu hakkında hiç bir fikrim yok'' diyebilirsin.

Tüberküloz, felç, beyin, kalp, omurga rahatsızlıkları elenme ihtimalinizi yükseltir.

mobbing ne demek ?

disipline ayak uydururumda baskı ve hiyerarşi kısmını anlamadım.

dişlerimde tel var 5 ay önce taktırdım. şu anda 5 ay önceki yamuk dişlerimden eser yok. artık doktorum tedavi bitti diyene kadar takıcam.

dediğim gibi tüberküloz ağır olarak geçirmedim. sabahları okula gitmeden haplarımı içer öyle giderdim. yani sanki hiç hasta değil gibiydim. 6 ay ilaç tedavisi sonrasında akciğerde yara iyileşmiş dedi doktor. yakın tarihte tekrardan gidicem doktora kontrole. hayırlısı.

fiziki olarak yağsız bir vücudum var. evde dumbell ile başladım. şu anda kaslarım ağrıyor. yaza kadar illaki vücudum şekillenir. şu anda 180cm boyum, 62 kilom var. kilomu 70 yaparsam iyi olur benim için. orada spor mülakatları için YGS den sonra çalışmalara başlıcam.

bu okuldan mezun olunca çalışacağımız yerler belli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: occupant

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Hava Kuvvetleri sınıflar arasında en rahatıdır. 8- 10 yılda bir tayin çıkar.

mobbing ne demek ?

disipline ayak uydururumda baskı ve hiyerarşi kısmını anlamadım.

dişlerimde tel var 5 ay önce taktırdım. şu anda 5 ay önceki yamuk dişlerimden eser yok. artık doktorum tedavi bitti diyene kadar takıcam.

dediğim gibi tüberküloz ağır olarak geçirmedim. sabahları okula gitmeden haplarımı içer öyle giderdim. yani sanki hiç hasta değil gibiydim. 6 ay ilaç tedavisi sonrasında akciğerde yara iyileşmiş dedi doktor. yakın tarihte tekrardan gidicem doktora kontrole. hayırlısı.

fiziki olarak yağsız bir vücudum var. evde dumbell ile başladım. şu anda kaslarım ağrıyor. yaza kadar illaki vücudum şekillenir. şu anda 180cm boyum, 62 kilom var. kilomu 70 yaparsam iyi olur benim için. orada spor mülakatları için YGS den sonra çalışmalara başlıcam.

bu okuldan mezun olunca çalışacağımız yerler belli mi?

İlk 3 yıl İZMİR
    Daha sonra eskişehir ya da malatya.

• işini severek yapacaksan tamam ama parası için istiyorsan yapma tmm türkiye şartlarında iyi para alıyorlar ama işleride ağır ama çok çokta para bekleme öyle..

Orijinalden alıntı: eggys

işini severek yapacaksan tamam ama parası için istiyorsan yapma tmm türkiye şartlarında iyi para alıyorlar ama işleride ağır ama çok çokta para bekleme öyle..

hocam ağır derken, neye göre ağır, ben şimdi teknik liseden mezun olsam, gitcem kadıköyde bilgisayarcının yanında çalışıcam. bunun yolu var yemeği var sigorta mevzusu var çalışma saati var tatili var. ordaki kadar ağır olacağını sanmam. staj yüzüne kadıköydeki toshibada 2 ay yazın anam ağladı.

quote:

işini severek yapacaksan tamam ama parası için istiyorsan yapma tmm türkiye şartlarında iyi para alıyorlar ama işleride ağır ama çok çokta para bekleme öyle..

hocam ağır derken, neye göre ağır, ben şimdi teknik liseden mezun olsam, gitcem kadıköyde bilgisayarcının yanında çalışıcam. bunun yolu var yemeği var sigorta mevzusu var çalışma saati var tatili var. ordaki kadar ağır olacağını sanmam. staj yüzüne kadıköydeki toshibada 2 ay yazın anam ağladı.

astı var üstü var senden rütbeli senden yaşça küçük adam gelcek sana bir ton laf emir vercek.. ama ben tavsiye ederim girebilirsen gir kesinlikle..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zordur ağırdır garanti değildir Yani seçilip seçilmemen zordur tipine bakar konuşmanı beğenmez vs vs. fakat gerçekten gitmeyi istiyorsan havacılık var işin ucunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 14 Mart 2013; 21:01:36 >
    I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction; one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal.
  • quote:

quote:

quote:

astı var üstü var senden rütbeli senden yaşça küçük adam gelcek sana bir ton laf emir vercek.. ama ben tavsiye ederim girebilirsen gir kesinlikle..

hocam bi ton laf eder diyorsunuz. günümüzde hangi işte çalışırsan çalış, yine emir altındasın. farkeden tek şey orası daha disiplinli ve sert. benim için sorun değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bi ton laf eder diyorsunuz. günümüzde hangi işte çalışırsan çalış, yine emir altındasın. farkeden tek şey orası daha disiplinli ve sert. benim için sorun değil.

girebilirsin iyi dostum ben birşey demiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

Zordur ağırdır garanti değildir Yani seçilip seçilmemen zordur tipine bakar konuşmanı beğenmez vs vs. fakat gerçekten gitmeyi istiyorsan havacılık var işin ucunda

benim korktuğum noktada orası

inşallah mülakatlardan sorun çıkartmazlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.