Bugün hazırlık maçında 2006'dan beri üye olan takımı 3-1 yendim heralde adam yedeğinin yedeği kadrosuyla çıktı
Olum süpersin lan.Bu hızla süper ligdesin.
Bu arada 11 maçtır yenilmiyorum kümende doğru düzgün takım yok.Bıktım artık yenmekten.Rekabet falan yok.Eros gibi rakip lazım bana.
ehhim ühümmm
hacı...artık düşme vaktin gelmedimi? gel beşinci lige yeniden yapılan ;)
haklısın. bu sezon tr nin en iyi takımlarıdan birine sahiptim harbiden. formlar çok iyi sakatlık cezalı sorunum olmadı falan... ama öyle berbat maçlar kaybettim ki hiçbişey anlamadan 3. oldum. şanss.. artık bu sezon son kez deneyecem süperlige çıkmayı. zaten Adem çıktı süperlige (trabzonspor)çıktı. acayip kıskandım görünce pataklayacambilmiyorum öle işte kafam karışık
Son kez?
evet revizyona gideceğim
quote:
Orijinalden alıntı: eros
evet revizyona gideceğim
golcülüğe geç golcülüğe
quote:
haklısın. bu sezon tr nin en iyi takımlarıdan birine sahiptim harbiden. formlar çok iyi sakatlık cezalı sorunum olmadı falan... ama öyle berbat maçlar kaybettim ki hiçbişey anlamadan 3. oldum. şanss.. artık bu sezon son kez deneyecem süperlige çıkmayı. zaten Adem çıktı süperlige (trabzonspor)çıktı. acayip kıskandım görünce pataklayacambilmiyorum öle işte kafam karışık
Sen çıkana kadar 6.ligden gelip ben çıkıcam.
yavaş çık
quote:
yavaş çık
bayağa bi yavaş çıkar sanırım
Hedeflerimiz büyük.
lig ne zaman başlıcak
Bu hafta.
Maç anlatımları oyuna ayrı bir zevk katmış gibi görünüyor!
benim takımı da biinceleyin lütfen,ne yapmam gerektiğini söylermisiniz?
benim takımı da bi inceleyin lütfen,ne yapmam gerektiğini söylermisiniz? bu arada takımımın ismi karaçoraplılar
DK 35 Kümedeki bütün maçlar 0 - 0.
Foxtrick oyuncu skillerini göstermiyor artık bende.Sanırım devre dışı kaldı bu özelliği.Sizde de var mı bu problem?
quote:
Orijinalden alıntı: Rohirim
Foxtrick oyuncu skillerini göstermiyor artık bende.Sanırım devre dışı kaldı bu özelliği.Sizde de var mı bu problem?
Psico TSI'i diyosun galiba hocam.
Şu an kimsede çalışmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ridvanakd5
quote:
Orijinalden alıntı: Rohirim
Psico TSI'i diyosun galiba hocam.
Şu an kimsede çalışmıyor.
Doğru.Psico Tsi idi o eklenti.Tekrar aktif olana kadar ya da yeni bir eklenti çıkana kadar transfer yapamayacağız sanırım. Teşekkürler cevap için.
eklenti çalışıyor ama google chrome'da :)
bir soru
bir arkadaşım başka bir ülkeden bir takım alarak hattricke üye olmak istiyor yani istanbulda degilde almanyadan bir takım alarak oynamak istiyor.