Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
294.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elendil03

quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

Bende birşey sorayım.Altyapıdaki oyuncuları nasıl geliştirebilirim en hızlı tarafından.?Bireysel antrenman veriyorum.
    Transfer marketten 17-18 yaşında oyuncu arattırdığım zaman üstün ve mükemmel oyuncular havada uçuşuyor.
    Bulunduğum lig ile mi alakalı.6. ligdeyim.Püf noktası var mıdır?Altyapı havuzu "çok iyi" yani olabilecek en yüksek düzeyde.
    En fazla kaliteli oyuncu çıkarabiliyorum.Daha ötesi yok.

kanat defans gibi antremanlar vermen gerekiyor

Ne kadar süreyle peki?Yani bir sezon defans ,bir sezon pas ya da 3 maç kanat,3 maç golcülük gibi.

Bu arada yukarıda verdiğim oyuncuları göremedin sanırım değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohirim -- 20 Eylül 2010; 17:21:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

Ne kadar süreyle peki?Yani bir sezon defans ,bir sezon pas ya da 3 maç kanat,3 maç golcülük gibi.

Bu arada yukarıda verdiğim oyuncuları göremedin sanırım değil mi?

üçleme den gerekli bilgileri öğrenebilirsin
  • Şu an devam eden maçtan bir kare :

Sayın seyirciler, forma renklerini görmeseniz, seyircinin tezahüratını duymasanız, sanırsınız WorldYok İngiltere Premier liginde top oynayan, ada futbolunu, İngiliz ekolünü temsil eden bir ekip! Kanatlardan akın akın geliyorlar bugün.
  • Tek sana demiyorlar ovunme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

Tek sana demiyorlar ovunme.

Yeni motorla çok değişik gelişmeler de gelmiş. Mesela:

Top tekniği harika olan Algot Sahlman rakibine fazla geliyordu, kendisinden yavaş olan uzun boylu rakibi Branislav Vartík her defasında kelimenin tam anlamıyla madara oluyordu.

Oyuncumun özel yeteneği teknik.

Şu var bi de:

RE antrenörü oyunun kilidini açmak için son çare olarak oyuncularına bağırarak Z planını devreye sokmalarını istedi.

Motora bak.

• teknik-kafa özel olayı olsa gerek..bu öncedende vardı...
  • Bugün hazırlık maçında 2006'dan beri üye olan takımı 3-1 yendim heralde adam yedeğinin yedeği kadrosuyla çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: World-Yok

Bugün hazırlık maçında 2006'dan beri üye olan takımı 3-1 yendim heralde adam yedeğinin yedeği kadrosuyla çıktı

Olum süpersin lan.Bu hızla süper ligdesin.

Bu arada 11 maçtır yenilmiyorum kümende doğru düzgün takım yok.Bıktım artık yenmekten.Rekabet falan yok.Eros gibi rakip lazım bana.
  • satılık bir hattrick hesabı bulabilirmiyiz.?

en az 6.ligten.
  • o yola hiç girmeyin mutlaka devir takımları bir zaman sonra kapatıyolar. Bir bakmışsınız takımınızı elinizden almışlar. Oyunda sayısız hile yapan var onlara dokunmuyorlar ama hiç düşünmeden devir takımları elinizden alıyorlar. Hattrick net ortamında kendi kendini tatmin eden adminlerin, oyun yöneticilerinin olduğu ilginç bir site..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 28 Ekim 2010; 18:03:44 >
  • devir yapıldıgını nassıl anlıyacaklar ki ???
  • bir süre ıp'den takip ediyorlar. Benim başıma geldi, arkadaş ben takımımla ilgilenmiyorum al senin olsun dedi. Bende aldım 5-6 hafta sonra bi baktım takımım kapatılmış. Bir sürü söylendim, devir takım anlaşmalı takım değiş tokuş falan zırvalayıp durdular.. Bide düşük küme, düşük takım ve hattrick taraftarı olmayanlara genelde bunu yapıyolar. Özellikle düşük takımsan, atıyorum 7. lig takımıysan kafalarına göre kapatabiliyorlar. Ama aynı uygulamayı 3. lig takımına yapamıyolar. Ayrımcılık haf safhada yani.
  • Az önce 11 tane koydum takımın tekine.Maç motoru ilk defa güzel geldi.
    Örnek:
    Esengelos 36.dakikada rakibin arkasını boş yakalayıp kontra atağa çıktığı sırada faulle durduruldu. Kullanılan atış kısa ve kaleden uzağa doğru gittiği için bir an boşa harcanmış gibi gözüktü. Fakat bunun arkasında bir fikir yatıyordu; dengesiz giden top ceza sahası içinde tilki gibi bekleyenSerdar Kunduz için tam bir keklik oldu. Durum 4 - 0! Maç bitiminde antrenörü omuzlara almayı unutmayın!

Ligi namağlup bitiricem.2 maç kaldı.
  • quote:

Bende oyuna kayıt oldum bugün ilk maçıma çıktım 2-0 öndeydim ama 2 gol yedik maç 2-2 bitti Sertaç iki gol attı

Sertaç yılın forveti zaten.
  • Merhaba,

En alt kümede olmanın sonuçlarından biri olsa gerek, dünkü maçta rakibin sadece 9 oyuncusu olduğundan hükmen 5-0 galip ilan edildim. Bu durumda maçta oynayan oyuncularım antrenman alacak mı biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quad_65 -- 15 Kasım 2010; 9:56:58 >
  • Almıyor sanırsam
  • Alıyor.
  • Niye almasın abi.Çıkmayan takımın ceremesini biz mi çekiceğiz?
  • Hazırlık maçı yapıcak var mı gençler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

quote:

Bugün hazırlık maçında 2006'dan beri üye olan takımı 3-1 yendim heralde adam yedeğinin yedeği kadrosuyla çıktı

Olum süpersin lan.Bu hızla süper ligdesin.

Bu arada 11 maçtır yenilmiyorum kümende doğru düzgün takım yok.Bıktım artık yenmekten.Rekabet falan yok.Eros gibi rakip lazım bana.

ehhim ühümmm

• 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.