Şimdi bu pazar maç yok ya, 2 farklı kaleci oynatıyordum ben lig ve hazırlık maçlarında (kaleci geliştirmeye çalışıyorum). Bu çarşamba ve bu pazar günü aynı antrenman haftasına giriyor, dolayısıyla bu maçlarda farklı kalecilere yer vereyim değil mi? Antrenman almaları için.
yeni lig 15 ağustusta başlıyor.
İsterseniz hazırlık maçında as kalecinizi oynatın antreman alsın, isterseniz yedek kalecinizi oynatın antreman alsın. Bir maç oynacağınız için hangisini oynatacağınıza siz karar vereceksiniz :)
Bu arada elimde 8. lig takımı fazladan bir takım var, eğer ilgilenen olursa mesaj atarsa k.adını ve şifresini verebilrim, eğer oynamak isteyen olursa...
DH olarak yastayız.
quote:
Orijinalden alıntı: ridvanakd5
DH olarak yastayız.
Neden?
quote:
Orijinalden alıntı: döküntü
quote:
DH olarak yastayız.
Neden?
@eros 3-0 kaybetmiş ya. Ne güzel forumdan biri Süper Lig'de olacaktı.
ehheehh sağolun varolun ama dikkatinizi çekerse geçen hafta hiçbişey yazmadım , yazamadım. çünkü acıpayamı yenmek pahasına motsladım ve sıralama maçına rahatsız takım ruhuyla çıktım. saldırdıgım kanat tutmadı. pm kırmızı yedi maç başında. bunlar fazla olmayan umudumu bitirdi zaten. izlemedim ondan sonra maçı.üzgünüm doğu 13.haftada acıpayamı yenebilseydi şampiyonluğu o hafta ilan etsem son maça sakin çıkıp sıralamaya bomba gibi gelebilirdim. malesef olmadı. bu şans bir daha zor gelir. lalalalalalaa kendinize iyi bakınız
quote:
Orijinalden alıntı: _can84_
quote:
Orijinalden alıntı: quad_65
Merhaba, çok kek bir soru olabilir, kızmayın.
Yeni sezon ne zaman başlayacak?
Bir de şunu sormak istiyorum:
Şimdi bu pazar maç yok ya, 2 farklı kaleci oynatıyordum ben lig ve hazırlık maçlarında (kaleci geliştirmeye çalışıyorum). Bu çarşamba ve bu pazar günü aynı antrenman haftasına giriyor, dolayısıyla bu maçlarda farklı kalecilere yer vereyim değil mi? Antrenman almaları için.
İsterseniz hazırlık maçında as kalecinizi oynatın antreman alsın, isterseniz yedek kalecinizi oynatın antreman alsın. Bir maç oynacağınız için hangisini oynatacağınıza siz karar vereceksiniz :)
Bu arada elimde 8. lig takımı fazladan bir takım var, eğer ilgilenen olursa mesaj atarsa k.adını ve şifresini verebilrim, eğer oynamak isteyen olursa...
O zaman as kalecimi oynatayım ben, teşekkür ederim.
Olsun abi, biz senin Süper Lig'e çıkabilme ihtimalini sevmiştik.
quote:
Orijinalden alıntı: eros
ehheehh sağolun varolun ama dikkatinizi çekerse geçen hafta hiçbişey yazmadım , yazamadım. çünkü acıpayamı yenmek pahasına motsladım ve sıralama maçına rahatsız takım ruhuyla çıktım. saldırdıgım kanat tutmadı. pm kırmızı yedi maç başında. bunlar fazla olmayan umudumu bitirdi zaten. izlemedim ondan sonra maçı.üzgünüm doğu 13.haftada acıpayamı yenebilseydi şampiyonluğu o hafta ilan etsem son maça sakin çıkıp sıralamaya bomba gibi gelebilirdim. malesef olmadı. bu şans bir daha zor gelir. lalalalalalaa kendinize iyi bakınız
geçmiş olsun. bu sezonki hedef nedir? gel beraber düşelim. bu sefer belki aynı kümeye düşeriz.
ben düşme planını uygulamaya koydum. as oyuncuların çoğunu şimdiden sattım. kalan kısmını da kısa süre içerisinde elden çıkaracağım. yalnız piyasa ölü resmen. her sezon sonu piyasa düşüktür ancak şu anki anormal bir şekilde düşük.
bundan sonra defans antrenmanı vereceğim. 6 tane 17 yaşında paslı defanslar aldım. aslında 5 tane alacaktım da yanlışlıkla 1 tane daha defans almışım. para çok olunca insan nereye harcayacağını şaşırıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _can84_
quote:
Merhaba, çok kek bir soru olabilir, kızmayın.
Yeni sezon ne zaman başlayacak?
Bir de şunu sormak istiyorum:
O zaman as kalecimi oynatayım ben, teşekkür ederim.
evet as kalecini oynatmanı tavsiye ederim..
quote:
ehehehehe sağolasın
quote:
Orijinalden alıntı: eros
quote:
ehehehehe sağolasın
drow bu yenilgiden sonra düşüşe geçer...demedi deme
Merhaba, yine basit bir sorum var.
Bugün kupa maçında oynattığım kaleciyi pazar günü de oynatsam antrenman alacak mı? Antrenman güncellemeleri hangi gün oluyordu?
antrenman güncellemesi perşembe günü olur... bugün kupada oynattığın adam antrenman alacaktır ;)
2 tane kanat oyuncusu almak istiyorum fakat ne tür özellikleri olması gerektiğini bilmiyorum kontra atak oynatıyorum (2 385 944 TL) bu kadarda bütcem var eğer defans oyuncumda satılırsa 500k daha bütce ayırabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Elendil03
2 tane kanat oyuncusu almak istiyorum fakat ne tür özellikleri olması gerektiğini bilmiyorum kontra atak oynatıyorum (2 385 944 TL) bu kadarda bütcem var eğer defans oyuncumda satılırsa 500k daha bütce ayırabilirim
Kaçıncı lig için istiyorsun mesela.Günü kurtarmak için transfer edeceksin yoksa uzun soluklu transferler mi olacak?Ona göre veteran ya da genç oyuncu tavsiye edilebilir...
quote:
Orijinalden alıntı: Rohirim
quote:
Kaçıncı lig için istiyorsun mesela.Günü kurtarmak için transfer edeceksin yoksa uzun soluklu transferler mi olacak?Ona göre veteran ya da genç oyuncu tavsiye edilebilir...
6.ligdeyim tek eksik noktam kanatlar ve kale önce kanatları halledip sonra kaleye geçicem
Bende oyuna kayıt oldum bugün ilk maçıma çıktım 2-0 öndeydim ama 2 gol yedik maç 2-2 bitti Sertaç iki gol attı
quote:
quote:
quote:
6.ligdeyim tek eksik noktam kanatlar ve kale önce kanatları halledip sonra kaleye geçicem
188718856 205374468 Şu oyunculara bir bak istersen....
Bende birşey sorayım.Altyapıdaki oyuncuları nasıl geliştirebilirim en hızlı tarafından.?Bireysel antrenman veriyorum. Transfer marketten 17-18 yaşında oyuncu arattırdığım zaman üstün ve mükemmel oyuncular havada uçuşuyor. Bulunduğum lig ile mi alakalı.6. ligdeyim.Püf noktası var mıdır?Altyapı havuzu "çok iyi" yani olabilecek en yüksek düzeyde. En fazla kaliteli oyuncu çıkarabiliyorum.Daha ötesi yok.
quote:
Bende birşey sorayım.Altyapıdaki oyuncuları nasıl geliştirebilirim en hızlı tarafından.?Bireysel antrenman veriyorum. Transfer marketten 17-18 yaşında oyuncu arattırdığım zaman üstün ve mükemmel oyuncular havada uçuşuyor. Bulunduğum lig ile mi alakalı.6. ligdeyim.Püf noktası var mıdır?Altyapı havuzu "çok iyi" yani olabilecek en yüksek düzeyde. En fazla kaliteli oyuncu çıkarabiliyorum.Daha ötesi yok.