Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
307.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama yine de defans bölgesindeki antrenman vereceğin oyuncular genç ise yaşları en fazla 19 falansa ve seviyeleri de en az yeterli ise defans'a geçebilirsin.ama defans'a geçersen taktiğin de değişmesi lazım.en fazla oyuncuya antrenman vermen için.uygun dizilişler 5-4-1 ve 5-3-2. bu dizilişler ile haftada 10 oyuncuya antrenman verebilirsin.antrenman değiştireceğin zaman biraz paran olması lazım

bu arada antrenman vereceğiniz oyuncuların genç olmasına dikkat edin.yaşı en fazla 19 olsun.17 olursa süper tabi.bir de yan özelliklerinin olmasına dikkat edin.özellikle paslı adamlar satarken iyi fiyata gidiyor.kaleci hariç her mevkide pası iyi olan adamlar iyi fiyata gidiyor.

Yarın ligde karşılaşacağım rakibin 15.000.000(onbeş milyon)parası var.Ama adamın kadrosu kötü.Hedef mutlak 3 puanHatta yarın fark bekliyoruz.Rakibi göbektan dağıtacağım inşallah.Göbek atağı zayıf.Bu maça iyi hazırlandıkMaç saatini bekliyoruz.

ortadan atakla oynicam..adam bi önceki maçında sahaya çıkmamış hükmen 5-0 yenildi..bendede çıkmassa güsel olur çünkü takım ruhu baya düşük..maç saatini beklioruz bakalım nolcak..1 numaralı forvetimiz sakat..iileşmesi gerekiodu ama ileşmedi hala..bakıcaz bakam..

ii oluo böle herkes yazarsa güsel olur

yha bu arada benim oyunculara nolmuş böle ben bunların yetenklerini böle bilmiodum artmışmı nolmuş şaşırdım yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 18 Ağustos 2007; 23:34:48 >

Orjinalden alıntı: closed01

clomosed - sarıalp

ortadan atakla oynicam..adam bi önceki maçında sahaya çıkmamış hükmen 5-0 yenildi..bendede çıkmassa güsel olur çünkü takım ruhu baya düşük..maç saatini beklioruz bakalım nolcak..1 numaralı forvetimiz sakat..iileşmesi gerekiodu ama ileşmedi hala..bakıcaz bakam..

yha bu arada benim oyunculara nolmuş böle ben bunların yetenklerini böle bilmiodum artmışmı nolmuş şaşırdım yaw

umarım rakip kullanıcılar bu başlığı takip etmiyorlardır
    aslında göbektan atakta oynamayabilirim.taktiği maçtan yarım saat önce vereceğim.kanattan atakta oynayabilirim,normalde hiç belli olmaz benim işim

• quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

clomosed - sarıalp

umarım rakip kullanıcılar bu başlığı takip etmiyorlardır
    aslında göbektan atakta oynamayabilirim.taktiği maçtan yarım saat önce vereceğim.kanattan atakta oynayabilirim,normalde hiç belli olmaz benim işim

bende..zati yeni bi taktik arayışındaım..burda yazanlara bakmaınhiç belli olmas benim sağım solum maça çıkmayadabilirim

• Cevaplar için teşekkür ederim. Yaş demişken şöyle bir sorun daha var.Bundan 2-3 hafta önce takımdaki bütün oyuncuların yaşlarında 2-3yıl artma oldu.Neredeyese 25 yaşın üzerinde futbolcum yokken şimdi takımın yarısı 25 yaşını geçti

Orjinalden alıntı: MMXex

Cevaplar için teşekkür ederim. Yaş demişken şöyle bir sorun daha var.Bundan 2-3 hafta önce takımdaki bütün oyuncuların yaşlarında 2-3yıl artma oldu.Neredeyese 25 yaşın üzerinde futbolcum yokken şimdi takımın yarısı 25 yaşını geçti

her oyuncunun farklı yaşgününün olduğu sisteme geçilirken yeni yaşlar söyle belirlendi...

topçunuz 21 yaşında ve 22 ye giricekti diyelim.. yeni yaşı 21 yıl 56 gün ile 22 yıl 56 gün arasında random seçildi... yani 3 yıl atlaması imkansız..
  • arkadaşlar bugün 4. güne girdik ve hala mail gelmediyarın 5. gün hadi hayırlısı olsun.niye gelmiyor yaaa

alkolik hareket engellenemez - ggss 0-1

benim maç daa başlamadı..başlasında bakalım nolcak

Senin takım hangisiydi?

Bu arada ;

Skor tabelasını 0 - 2 yapan gol, 15. dakikada ggss kontra atağında, topla birlikte ortadan hareketlenen Daron Spencer tarafından kaydedildi.

rakip takımın 15 milyon parası var

• quote:

quote:

benim maç daa başlamadı..başlasında bakalım nolcak

Senin takım hangisiydi?

Bu arada ;

Skor tabelasını 0 - 2 yapan gol, 15. dakikada ggss kontra atağında, topla birlikte ortadan hareketlenen Daron Spencer tarafından kaydedildi.

rakip takımın 15 milyon parası var

benim takım clomosed..yha of benim fovet iileşmedi yerine vasat forvet çıkarcam of..olamas yha 15dk doldu artık deiştiremiom talimatlarıkoyduum fovet sakattı acaba bişi olurmu yerine yedek forvetmi oynar?

• ya 6 dk da 2 gol yedik kendi evimizde. böyle maç motorunu ........
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • eros nerdesin.tamam dalga geçmeyecez

takaryon - Drowning Pool 2-0

Rakibinize duyduğunuz saygı, büyüklüğünüzdür.
  • quote:

eros nerdesin.tamam dalga geçmeyecez

takaryon - Drowning Pool 2-0

4 - 1

rakibin ismi de bir acayip yalnız

Orjinalden alıntı: Herloi

Ben Hattrick taraftar alıcam.Sakatlık çıkmaz demi.Para gitmesin boşu boşuna yani

Ne tür bir sakatlık ?

Bu arada
    alkolik hareket engellenemez - ggss 0-3
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.