Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
307.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yha şimdi benim bi soraki lig maçımda önemli bi sıra üstümdeki adamla..benim takım ruhu rahatsız..sezonun maçı oynatiimmi?yoksa sakin oyna ile çıkıımmı?yenemeebilriim bu adamı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: closed01

yha şimdi benim bi soraki lig maçımda önemli bi sıra üstümdeki adamla..benim takım ruhu rahatsız..sezonun maçı oynatiimmi?yoksa sakin oyna ile çıkıımmı?yenemeebilriim bu adamı?

maç önemliyse sakin oynatma,"rahatsız" ise sezonun maçı çıkma "normal" oynat

bu arada benim takım arap atı gibi maşallah.yavaş yavaş yükseliyoruz ligde.hedef ilk 2gerçi sezonun başlarında düşmezsem iyidir diyordum ama olsun
    maçı 0-6 aldım.keşke sakin oyna çıksaydım

• quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

eros nerdesin.tamam dalga geçmeyecez

takaryon - Drowning Pool 2-0

5 tane nasıl yedi bu kadro hala anlayabilmiş değilim :(
  • bu hafta yapacağım takım sezon başından beri tüm takımlara sahaya çıkmayarak büyük bir hediye vermiş. Benim maçımda 8 kişiyle oynadı, bende hükmen galip gelirim diye yedekleri oynatıp sakin oynattırmıştım.

7-0 aldım

** 19 yaşında psicotsi'da 6.97 yeterli kanatta bi oyuncum var.. Ama ben defans antrenmanı veriyorum şu anda.. Sadece bu haftaya özel, defansif pozisyon antrenmanı versem, oyuncunun kanat özelliği mi artar, defans mı ? defansif pozisyon kanadıda, defansıda, ortasahayıda ilgilendiren değişik bi antrenman. Kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kivi -- 19 Ağustos 2007; 21:44:43 >

Rakibinize duyduğunuz saygı, büyüklüğünüzdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_elf

bu hafta yapacağım takım sezon başından beri tüm takımlara sahaya çıkmayarak büyük bir hediye vermiş. Benim maçımda 8 kişiyle oynadı, bende hükmen galip gelirim diye yedekleri oynatıp sakin oynattırmıştım.

7-0 aldım

** 19 yaşında psicotsi'da 6.97 yeterli kanatta bi oyuncum var.. Ama ben defans antrenmanı veriyorum şu anda.. Sadece bu haftaya özel, defansif pozisyon antrenmanı versem, oyuncunun kanat özelliği mi artar, defans mı ? defansif pozisyon kanadıda, defansıda, ortasahayıda ilgilendiren değişik bi antrenman. Kararsız kaldım

defansif pozisyon çook uzun iş yahu 50 haftaya seviye atlar belki :D boşverin onu ya

• Andrea Maglio (159451829)

29/7/2007 tarihinde 22 000 TL'ye alındı.
    19/8/2007 tarihinde 198 000 TL'ye satıldı.

3 haftada 176 bin kar

Andrea Maglio (159451829)

3 haftada 176 bin kar

güselbende öle bişiler yapsam ii olcak

• quote:

3 haftada 176 bin kar

Oyuncunun özelliklerini tam bilmiyorum ama transfer geçmişine bakınca o kadar parayı veren adam bu işi bilmiyorr galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA YalovA

off ya 5. güne girdim hala gelmedi mail off

ben sana dedim hiç belli olmas die

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

3 haftada 176 bin kar

Oyuncunun özelliklerini tam bilmiyorum ama transfer geçmişine bakınca o kadar parayı veren adam bu işi bilmiyorr galiba

Golcülük antrenmanı veriyorum.
    İlk aldığımda yeterli golcülüğü,kaliteli pası vardı.Satmadan önce de kaliteli golcülüğü,kaliteli pası vardı.Yani normal fiyata gitti adam.

• saat 20:00 de Master kupası maçları var.Bizi temsil eden *_CİMBOMBOM_* maçını izleyin bence.Çok güzel geçecek.İnşallah tur atlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Arkadaşlar antreman güncellemeleri ne kadar zamanda bir yapılıyor , güncelleme arihlerini nasıl öğrenebilirim

perşembe günleri 17:06'da başlıyor. Yaklaşık 20-30 dakika sürüyor. Haftada 1 kez.

Rakibinize duyduğunuz saygı, büyüklüğünüzdür.
  • hattric bence güzel diğil yaw goaluniited herşeyi ile hattrickden bin kat dah a ii başladığım gibi bıraktım hattrici
  • CANER KAYALI ya boyun eğdim..beyler ben hep para gitmesin die 1000 TL lik adamlarla dolduruyorum..sizce parayı iyice kullanıp iyi adamlar alsam başarılı olur muyum?bu arada 34 yaşındaki forveti kovacağım..top kullanmayı öğrenmesi lazım...bu arada bi adam almıştım altyapıdan görev için oyuncu çektim..kaliteli oyunkurucu geldi..babası ölmüş en son babasının şirkette görülmüş...babasıda tam zmnında rahmetli olmuş tövbe tövbe..

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • Claudiu Halagian (172529082)
    20 yaş 5 gün, yeterli form, sağlıklı
    O canayakın bir oyuncu, ayrıca dengeli ve dürüst.
    Tecrübesi felaket ve berbat liderliğe sahip.

Bir sonraki doğum günü: 6/12/2007
    Milliyet: România
    Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 280
    Maaş: 468 TL/hafta 20% ikramiye dahil
    Sahibi: ___BJK____
    Kart Uyarısı: 0
    Sakatlıklar: Sağlıklı

Kondisyon: kötü Kalecilik: felaket
    Oyunkuruculuk: berbat Pas: berbat
    Kanat: kaliteli Defans: kötü
    Golcülük: berbat Duran Toplar: kötü

Kariyer Golleri: 0
    Kariyer Hattrickleri: 0
    Bu Sezonki Lig Golleri: 0
    Bu Sezonki Kupa Golleri: 0

şu adamı isteyen var mı?kanadı kaliteli belki kanat yetiştirmek isteyen vardır..sadece 1000 TL

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • yaw 6. gün ve hala gelmedi mail off yaw off
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.