Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
307.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Orjinalden alıntı: dark_elf

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Açıklama için çok teşekkür ederim.Tahminde olsa güzel bir program.

bence sen anlamadın
    ama zamanla anlarsın
    1-2 saat sonra antrenman güncellemesi var.yukarıda verdiğin oyuncunun psico tsi değerine bir de antrenman güncellemesinden sonra bak.1 haftada oyuncunun ne kadar geliştiğini anlaman için.

Bu mereti bende kullanıyorum da, şu yüksek,orta,düşük form neden var onu anlamadım. hangisine dikkat edeceğiz ?

oyuncunun formu
    yeterli,kaliteli,çokiyi ise ; [Form=Yüksek] kısmına bakacaksın
    berbat,kötü,zayıf ise; [Form=Düsük] kısmına bakacaksın
    vasat ise; [Form=Orta] kısmına bakacaksın
    ben böyle biliyorum

sole olması lzm
    yeterli,kaliteli=yuksek
    zayıf,vasat=orta
    berbat,kötü=düşük

çok iyi ve felaket,cok yuksek ve cok dusuk bolumlerine girer.bunlar oldugunda gercekten brzdaha uzak bir sonuc cıkarır psico tsi

• quote:

Kanat oyuncularının hepsi multi-skill

multi-skill ne?

öyle zannedersem

Rakibinize duyduğunuz saygı, büyüklüğünüzdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: closed01

quote:

Kanat oyuncularının hepsi multi-skill

multi-skill ne?

oyuncunun birden fazla yeteneğinin olması.mesela oyunkuruculuğu üstün,kanadı da çokiyi falan

öyle değil mi

• oke saolun

bende 1 yıldır oynıuyorum

bıde bu form lar ne olacak bı turlu yukseklmıyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 2 Eylül 2007; 23:34:32 >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mWm

slm

bende 1 yıldır oynıuyorum

VI.14 lig takım ismi karsur (bakıyım aynı lıgten var mı)

bıde bu form lar ne olacak bı turlu yukseklmıyo..

bu sezon form sorunları var! sürekli düşüş eğiliminde,, düzelteceğiz dediler kaç hafta evvel..
    benimkiler yavaş yavaş yükselmeye başladı bu aralar..

@y281nbl kuralım kurmasına da kimler girebilicek ki fed e :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros -- 17 Ağustos 2007; 18:13:01 >
  • DONANIMHABER CUP II

tR kupasından elenenler

http://www.cupmanager.org a kayıt olup

http://www.cupmanager.org/files/index.php?nCupId=73838 bu linkteki kupaya ''kayıt'' yapsınlar.

KATILANLAR:
    1-Drowning Pool
    2-Sermeni United FC
    3- .. ..

görelim kimm daha iyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros -- 17 Ağustos 2007; 19:03:09 >

• bende katılırım ama rica etsem bu hafta baslamasa olurmu?
    MU Online/COD 2 server/Hattrick/

Bir insanın ölümü trajiktir, on insanın ölümü dramatiktir, bir milyon insanın ölümü ise sadece bir istatistiktir.J.S.
    Devlet varsa özgürlük yoktur.Özgürlük olduğunda devlet olmayacaktır.v.I.L.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canfiratgocmen

özel kupada kimin daha iyide oldunu göstermesi zor çünkü resmi kupa değil altı üstü hazırlık maçı adamalarını riske atmayınca nasıl kim güçlü görünürkü şöle u20 cup u yapsanız

+1ayrıca u20 cup nası yapılıo?
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • quote:

özel kupada kimin daha iyide oldunu göstermesi zor çünkü resmi kupa değil altı üstü hazırlık maçı adamalarını riske atmayınca nasıl kim güçlü görünürkü şöle u20 cup u yapsanız

U-20 Cup ne oluyor ?

Orjinalden alıntı: closed01

bu arada yeni gördüm benim bi oyuncunun yetenei artmış yawhangisinin bilmiom ama ii bi oyuncunun deil..

benim bu hafta kanadım golcülüğü felaketten berbata yükselmiş

quote:

U-20 Cup ne oluyor ?

ark yıkıldım hattrick oynuyonmu sen abi yapma abi ne diyosun editle şu lafı duymamış olimm noooldu yaw rüyamda u-20 ne diyen biri yok yok rüya deil bu nooluyo

Bir insanın ölümü trajiktir, on insanın ölümü dramatiktir, bir milyon insanın ölümü ise sadece bir istatistiktir.J.S.
    Devlet varsa özgürlük yoktur.Özgürlük olduğunda devlet olmayacaktır.v.I.L.
  • quote:

quote:

quote:

U-20 Cup ne oluyor ?

ark yıkıldım hattrick oynuyonmu sen abi yapma abi ne diyosun editle şu lafı duymamış olimm noooldu yaw rüyamda u-20 ne diyen biri yok yok rüya deil bu nooluyo

Öncelikle seviyeni koru sonra soruma cevap ver.

• quote:

Orjinalden alıntı: eros

DONANIMHABER CUP II

tR kupasından elenenler

http://www.cupmanager.org a kayıt olup

http://www.cupmanager.org/files/index.php?nCupId=73838 bu linkteki kupaya ''kayıt'' yapsınlar.

KATILANLAR:
    1-Drowning Pool
    2-Sermeni United FC
    3- .. ..

görelim kimm daha iyi ?

demek öyle

Rakibinize duyduğunuz saygı, büyüklüğünüzdür.

• quote:

quote:

quote:

quote:

U-20 Cup ne oluyor ?

Öncelikle seviyeni koru sonra soruma cevap ver.

u-20 cup dünya kupası gibi bişi..hattrick duyurularında yazıo..10.su peruda düzenlencekmiş..

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.