Bildirim
Hattimin hangi hizi destekledigi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yani evinizde adsl hattı yok. Bence en iyisi aynı binada oturan bir komşunuz var ise onunla görüşüp ne kadar hız aldığını sormanız olacaktır. Keza sizde benzer bir hız alırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: snasir
KAblo netten TTnet gececegim. Acaba hattim hangi hizlara kadar destekliyor. Onu nasil ogrenebilirim. Ona Gore paketimi secececim. Yardimlariniz rica ediyorum
Hayatının hatasını yaparsın. Tabi bulunduğun bölgede Uydunet aşırı kötüyse, denize düşen yılana pardon TTNETe sarılır mantığıyla tercih senin.
Hat destekleme konusu için komşu iyi fikir lakin aboneliğin yoksa bile Ip almana gerek olmadan ödünç iyi bir modeme jakı tak ve adsl ışığı sabitlendiği halde hemen modemdeki değerlere bak. Aboneliğin henüz olmasada Adsl senkronizasyonunun bazı bölgelerde yapıldığına şahit oldum da ondan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok tesekkurler ama ne dediginizi tam anlamaim ozur dilerim Tekrar aciklarmisiniz. Bir de TTnet kablo nete gore daha kotumu -
tabi bu sorumu programmer_onur sordum Diger cevap veren arkadasimada sunu soyliyeyim apartmmanimda o duzeyde bilgi verecek kimse yok :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X