Şimdi Ara

hattımın alabileceği maksimum hız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 16 mbit abone olduğum halde 3.5 mbit bağlantı alabiliyorum ancak, telekoma arıza kaydı bıraktım sorun yok dediler, işin garip tarafı 8 mbit iken geçenlerde 16 mbite yükselttim ve daha çok yavaşladı sanki, fiber altyapısı yok maalesef, şu durumda alabileceğim hız en fazla ne olabilir ona göre telekom müdürlüğüne gideceğim, birde ilk resimde aşağı yönlü hız 4096 gözüküyor bunun anlamı hızımın 4 mbit e sabitlendiğimi demektir, yorumlarınızı istirham ediyorum..
     hattımın alabileceği maksimum hız? hattımın alabileceği maksimum hız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk olarak adam gibi modem takarak işe başlıyabilirsiniz şöyle saçma sapan firmware - kalitesiz modemlerden performans beklemiyelim.
  • 360p kullanıcısına yanıt
    modemim ttelekomun verdiği zyxel p660w-t1, yaklaşık üç yıllık, kötü bir modemmidir kardeş bu

• Evet arayüzündende anlaşıldığı gibi modem airties veya asus tavsiyemdir eli ayağı düzgündür.
  • hat değerleri konusunda bilgi verebilecek bir arkadaş varmı, modem değiştirmekle sorun çözülse değiştireceğim hemen

• Hattınız 4 mbps olarak sabitlenmiş, ayrıca zayıflama yüksek ilk önce hızı 8 mbps olarak sabitlenmesini isteyin, 16 mbps için umudum yok.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerini arasam yükseltebilirlermi ve yaparlarsa 8 mbit mi isteyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vdsl hız düşmesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet 8 mbps isteyin, yüklseltme olursa son değerleri tekrar atın bakalım.
    aradım yükseltmelerini istedim hattımın kabul etmediğini söylediler ve arıza kaydı açtılar, peki süperonline aboneliği alsam çözüm olurmu altyapı aynı olmasına rağmen onlar bişey yapabilirleri

• Arızanın çözülmesini bekleyin, ve elinizde farklı modem varsa takıp değerleri atın buraya.

Altyapı sorunu varsa süperonline'de bişey yapamaz.
    anladım teşekkürler yardımlarınız için, başka bir modemle deneyeyim en iyisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.