Şimdi Ara

Hattımı aramalara kapatmak istiyorum ? mümkün müdür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ahh elimde olsa toptan kapatirdim ama olmuyor işte Adsl oldugu için sabit hattım mecburen var.

ben şimdi bu telefonu her yöne karşı kapatmak istiyorum. ama gelen aramalara acık olmasını istiyorum. kısacası ben aylik sadece bu aylık haraç'ı ödeyecem telekoma 15 lirami neyse artık.
    görüşmelerde ailede zaten herkeste cep telefonu var ve yeterince bunlara para ödüyoruz üzerine bide telekom yükleniyor. milleti kandırmaya çalışıyor yok 7den 7ye kadar filan hikaye.
    şehir içini ayda 2 kez ariyoruz 35 Tl geliyor. artık extra olarak telekoma para kazandırmak istemiyorum.

Sormak istedigim böyle bişeyi yapmak mümkün mü ? yoksa direk telefonun fişini çekeyim sabit telefonuda çöpe mi atayim

• Anladığım kadarıyla sabit telefonla sadece arama almak istiyorsunuz.

Herhangi bir Türk Telekom a giderek hattımı arama yapmaya kapatmak istiyorum derseniz yardımcı olacaklardır.Şu anda ben de o şekilde kullanıyorum telefonu bağlatırken bu şekilde demiştim.
  • hırsız abi bunlar vallahi hırsız
    Aylık sabit ücret : 16.33 TL kullanım ücretim varmış.
    aramalara kapattirmak içinde her ay : 2 TL kesecekler benden.
    Mecburen kabul ettim.

müşteri hizmetlerini arayarak çıkan aramalara kapattirmak istiyorum diyince yardım ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

hırsız abi bunlar vallahi hırsız
    Aylık sabit ücret : 16.33 TL kullanım ücretim varmış.
    aramalara kapattirmak içinde her ay : 2 TL kesecekler benden.
    Mecburen kabul ettim.

müşteri hizmetlerini arayarak çıkan aramalara kapattirmak istiyorum diyince yardım ediyorlar

Öyle maalesef her ay telefon takılı olmadığı halde sırf internete erişebilmek için 17 Tl yi boşa veriyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.