Şimdi Ara

HATTIM BUGA GİRDİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki aranızda inananlar olmayacak ama bu sabah turkcell hattım bugta kaldı.hiç kontörüm olmamasına rağmen internette dolaşıyorum.kullanım bilgiside göstermiyor.Ateist kardeşlerimden cevap bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -lere düşüyor olmasın.

• benim arkadaşın telefonu da 1 tl olmasına rahmen arama yapmıyordu tl yükle diye olur öyle arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: chequevara

belki aranızda inananlar olmayacak ama bu sabah turkcell hattım bugta kaldı.hiç kontörüm olmamasına rağmen internette dolaşıyorum.kullanım bilgiside göstermiyor.Ateist kardeşlerimden cevap bekliyorum.

benim bir arkadaşıma da böyle birşey olmuştu samsung'un en dandik telefonlarından biriyle 1 sene boyunca internete giriyordu
  • Elbet girer kanka.

Bence pek üsteleme sen bedava diye
  • quote:

belki aranızda inananlar olmayacak ama bu sabah turkcell hattım bugta kaldı.hiç kontörüm olmamasına rağmen internette dolaşıyorum.kullanım bilgiside göstermiyor.Ateist kardeşlerimden cevap bekliyorum.

Aynisi arasira bendede oluyo (aveayim)

• -8 tlydi zaten :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüklediğinde gider onlar
  • Sonra toptan tahsil etmesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelJackson

Sonra toptan tahsil etmesinler

sanmam.Hat bildiğin bugta kaldı

• quote:

Günde 1₺+ internette gezinirsen akşam 23:59 a kadar 100mb internet bedava ayrıca eğer gecede kapanmazsa para yükleyince gidiyor dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_2000

quote:

Günde 1₺+ internette gezinirsen akşam 23:59 a kadar 100mb internet bedava ayrıca eğer gecede kapanmazsa para yükleyince gidiyor dostum.

-8 tl vardı.Gezinmedim internette

• 1-2 sene önce banada oldu bakiye yoktu. telefon nokia 7610 du giriyordum giriyordum sayaçda 1 kb gözükmüyordu.Sonra yere bir düştü telefon şansıma o günde tl attırmıştım.(Kontor de olabilir unuttum şimdi)Bi baktım 5 tl gitmiş :( ama kullandığım internet 100 lirayı geçerdi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: la

benim arkadaşın telefonu da 1 tl olmasına rahmen arama yapmıyordu tl yükle diye olur öyle arada

imza ya falan bakınca konu 2004 den kalmış sandım
  • Hayatım buga girdi diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

Hayatım buga girdi diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

Hayatım buga girdi diye okudum

• bendede birkeresinde öyle olmuştu 20 tl yüklemiştim o gün bütün gün internetteydim neredeyse sonra girmemeye başladı sitelere filan gece yattım sabah kalktığımda -8 tlyi görünce
  • bilmeden h-andlermi kullanıyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RetroKiller

bilmeden h-andlermi kullanıyon ?

o ne?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.