Şimdi Ara

Hattı üstüme almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başka bir operatöre geçmek için bir bayiiye gittim ve hat sizin üstünüze mi dediler evet dedim ama az önce öğrendim ki benim üstüme değilmiş. Şuan hat sahibi ile ayrı yerlerde yaşıyoruz.. Bir hat taşımak için o kadar yol gidip gelmek zor görünüyor. Bu sorunu en kısa yoldan halletmek mümkün mü? hat sahibi kimliğini mail veya faks yoluyla gönderse olur mu acaba?

• Oluyor sanırım. Ayrıca 60 tl miydi tam hatırlamıyorum bi ücreti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Oluyor sanırım. Ayrıca 60 tl miydi tam hatırlamıyorum bi ücreti var

müşteri hiz. aradım tim'le bi görüş istersen dedi. Durumu anlat olabilir belki dedi. Bu akşam giderim bakalım..
  • Muhtemelen olmaz...Hat sahibininde hazır bulunması gerekir veya size noterden bir vekalet çıkarıp yollaması gerekir...Daha Pazar günü işlemi yaptığım için biliyorum...Hat rahmetli babamın üzerineydi ve kendi üzerime almak için bütün hak sahiplerinin hazır bulunması veya dediğim gibi vekaletlerinin sizde olması gerekiyor dendi...Bende kardeşlerim ve annemi alıp gittim time (hat ön ödemeli ise 34,50tl şekerbank/finansbanka önceden yatıyor ve dekontu elinizde oluyor, faturalı ise ilk faturanıza yansıyor)...İşlem 5 dakika sürüyor ve devir alanda dahil herkesin kimlik fotokopileri ve imzaları alınıyor...10 dakika içinde işlem tamamlanıyor...
  • hadi ya :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.