Arkadaşlar benim ibi santrala uzak olduğu için hattı en fazla 1 mbit destekledii halde 1 mbit tarifeler ttnet tarafından abone alımına kapatılıp zorbalıkla 8 mbite kadar olan tarifeyi tercih etmek zorunda bırakılan yüzbinlerce kullanıcı olduğunu düşünüyorum. Buhakızlığa dur diyecek bir makam yok gibi görünüyor çünkü yaklaşık 2 yıldır 1 mbit tarifelere abone alımı yapılmıyor. 1 mbit sınırsız: 47 lira 8 mbite kadar (bnimki 0,88 mbit): 59 lira fark:12 lira yıllık fark :12*12=144 lira demek istediğim yıllk 144 lira zorla ödemek delidumrulun köprü hikayesine ne kadar benziyor.
Haklısınız size 1 MB verilmesi lazım çünkü sizin 8MB kadarı alma şansınız yok.
Bu ülkede binlerce haksızlık var, hangi birisini düzelteceğiz, tabi bir yerden başlamak lazım.
hocam 1 mbps limitsiz paketler var
ttnet vermiyo diye ttnet de şartlandırmamıza gerek yok kendimizi
doping adsl veriyor biriadsl veriyor mu bilmiyrum ama paketlerinde var
illa ttnet olursa da onda da var
1 mbps 1 gigabyte paketlerin fatura stop u 50 lira
quote:
Orijinalden alıntı: mc_fosil
aslında düşündüm bunu ama ttnetin taahhütlü abonelere yaptığı zamdan sonra -ki bu kullanıcılara büyük bir hakarettir- güven sorunu oluştu. maksimum ödeme bedeli olan 50 lirayı ilerleyen zamanlarda artırmayacaklarının garanisi yok. TTnet dışındakilere gelince; olası abonelik iptalinde zorluk çıkarıyorlarmış diye okuyoruz forumlardan.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkadım52
quote:
Orijinalden alıntı: mc_fosil
aslında düşündüm bunu ama ttnetin taahhütlü abonelere yaptığı zamdan sonra -ki bu kullanıcılara büyük bir hakarettir- güven sorunu oluştu. maksimum ödeme bedeli olan 50 lirayı ilerleyen zamanlarda artırmayacaklarının garanisi yok. TTnet dışındakilere gelince; olası abonelik iptalinde zorluk çıkarıyorlarmış diye okuyoruz forumlardan.
20 gündür ttnet i iptal ettirmek için uğraşıyorum
iptal edemediğim gibi 20 günlük zaman zarfında internete de giremiyorum
ve benden kullanmadığım o 20 günün parasını da alacaklarını söylediler