Şimdi Ara

Hatta 0tl var ücretsiz mesaj gönderemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar onlineselfservis şifresi almam gerekiyor S yazıp 7048e gönderiyorum mesaj gitmiyor. diğer ücretsiz numaralar içinde geçerli. eskiden oluyordu niye gönderemiyorum

• vodafonun acayipliginden baska bisi degil. $u sistemi yillardir duzeltemidiler gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

Arkadaşlar onlineselfservis şifresi almam gerekiyor S yazıp 7048e gönderiyorum mesaj gitmiyor. diğer ücretsiz numaralar içinde geçerli. eskiden oluyordu niye gönderemiyorum

Selam,

Hatta TL olmadığında, bir de Cep Avans özelliğin açık değilse o zaman hatta sistem tarafından otomatik kısıtlama veriliyor. SMS gönderme özelliği kısıtlandığı için, gönderdiğin mesaj ücretsiz de olsa mesaj gönderilemiyor. Hattında bir smslik bakiye olması lazım illaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirage616

quote:

Arkadaşlar onlineselfservis şifresi almam gerekiyor S yazıp 7048e gönderiyorum mesaj gitmiyor. diğer ücretsiz numaralar içinde geçerli. eskiden oluyordu niye gönderemiyorum

Selam,

Hatta TL olmadığında, bir de Cep Avans özelliğin açık değilse o zaman hatta sistem tarafından otomatik kısıtlama veriliyor. SMS gönderme özelliği kısıtlandığı için, gönderdiğin mesaj ücretsiz de olsa mesaj gönderilemiyor. Hattında bir smslik bakiye olması lazım illaki

istemiyorum kalsın self servisi. çok değişti vodafone eskisi gibi cazip gelmiyor artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mirage616

quote:

Selam,

istemiyorum kalsın self servisi. çok değişti vodafone eskisi gibi cazip gelmiyor artık.

Bu aralar vodafone forumdaki bir çok kullanıcısı için SORUN demek..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.