Arkadaşlar hatırlarsanız premiumla ilgili topic acmıstım saolsun bu forumda deil ama baska knightın güzel forumunda 16 sayfa yazılan yazı gerekli yerlere iletildi we 2-3 .cü serverlara artık tek atabiliyorsunuzz.Ancak elimizden bu kdr geldi eger sayfa sayısı 40 olsaydı 1.ci serverlara tek atabilirdik.Bazı arkadaşlar bana inanmamıstı ama neyse ben elimden geleni yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: Halikarnass
Arkadaşlar hatırlarsanız premiumla ilgili topic acmıstım saolsun bu forumda deil ama baska knightın güzel forumunda 16 sayfa yazılan yazı gerekli yerlere iletildi we 2-3 .cü serverlara artık tek atabiliyorsunuzz.Ancak elimizden bu kdr geldi eger sayfa sayısı 40 olsaydı 1.ci serverlara tek atabilirdik.Bazı arkadaşlar bana inanmamıstı ama neyse ben elimden geleni yaptım
ben niye d2 y 1 kere de giremiyorum?
quote:
Orjinalden alıntı: Halikarnass
bak Kardeşim Serwerlara Tek Atılmasının Nedeni Yeni Pachin Daha 3 - 4 günlük olması Çoğu kişinin Dowload sorunu yaşayarak oyuna Girememesi BAZI kişilerin Fire Drakeyi Beyenmeyerek Oyunu Bırakmasından kaynaklanıyo Yoksa 3 - 5 adamın birleşip tepki wermesiyle Serwera tek atılmaz...
inanmıyorum ya
zZzZzZzZ... şuan 2. le 3. girmiyo.... zaten oyunda azalma war seninle bi ilgisi yok...
quote:
Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet
zZzZzZzZ... şuan 2. le 3. girmiyo.... zaten oyunda azalma war seninle bi ilgisi yok...
+1 kesinlikle haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: TheFatalDeath
inanmıyorum ya
+1 katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ozzyozzy
quote:
Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet