Şimdi Ara

Hatırlar Mısınız Cosby Ailesi'ni? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hatırlar Mısınız Cosby Ailesi'ni? :)

[simage][/simage]
    Huxtable ailesinin günlük hayattaki ilişkilerini komedi tarzında anlatan güzel bir diziydi. Ailenin tipik bir amerikan ailesine kıyasla fazla çocukları vardı ve çocuklarıyla olan ilişkileri yüzeysel değildi. Her türlü problemleri birlikte çözen bir aile görüntüsü çiziyorlardı. Baba doktor, anne avukattı. Denise, Teo, Vanessa, Rudy farklı yaşlarda farklı problemler yaşayan aile bireyleriydi. Yaşları ilerledikçe problemleride değişiyordu. Fakat anne ve baba duruma müdahil olup yönlendirmede bulunuyorlardı. Çocuklara yaklaşım tarzları ve problemleriyle ilgilenmeleri geleneksel Türk ailesine benzemesede pek çok evde ilgi ile izleniyordu.

Örneğin bir Türk ailesinde baba olaya fazla girmez, topu genellikle anneye atar, annede elinde geleni yapıp, topu saha içinde tutmaya çalışır, top dışarı çıkmaya meylederse baba topa sertçe müdahalede bulunur. Oysa bu dizide durum çok farklıydı. Öyleki bazı aileler diziyi çocuklarıyla birlikte seyreder, çocuğumuz bu diziden birşeyler görür bizim ilgilenmemize gerek kalmaz diye düşünmüşlerdir. Ancak dozunu kaçıran çocuklarda yan etki olarak hafif esmerleşme vakaları görülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 4 Temmuz 2007; 13:55:58 >

• claireeeee hayaaatıııımmm, dennissss telefon çuuuçuğuuum...

hatırlamaz mıyız çok severiz doktor huxtable'ı...
  • baba nın seslendirmesi , inanılmaz güzeldi.
  • ailece severek izler idik.
  • Çocukluğuma dair gülümseyerek hatırladığım şeylerden birisidr Cosby Ailesi... Hep beraber izlerdik... Ah Ah ...

Mc Gayver vardı ... A takımı vardı....
  • Gerçekten süper bir diziydi, keşke eski seslendirmesiyle tekrar yayınlansa.
  • baba rolünü oynayan sanırım astronomik bir para kazanıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sethlans

Gerçekten süper bir diziydi, keşke eski seslendirmesiyle tekrar yayınlansa.

Keşke..
  • Nasıl hatırlanmaz? Çok güzel diziydi.
  • Sırf bu dizi için TGRT'ye mail atacaktım, bir şekilde tüm sezonları alma imkanı olur mu ? diye...

Ama tgrt ------> fox oldu.. Arşive ne oldu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

ailece severek izler idik.

Biz de Ama şimdi çıksa izlemem tekrar.
  • Çocukluğumun gülme kırızleri içende geçen akşamları geliyor aklıma... Çok severdim hatta dizinin bitimini takip eden dakilarda mimiklerini taklit ederdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Çocukluğuma dair gülümseyerek hatırladığım şeylerden birisidr Cosby Ailesi... Hep beraber izlerdik... Ah Ah ...

Mc Gayver vardı ... A takımı vardı....

ahh ahhh.. ne guzeldi di mi??
  • hey gidi bill cosby hey...adam simdilerde jazz muzikle filan ugrasıo...arada grubu ile ufak tefek konserlere cıkıo....cocuklugum geldi aklıma trt1 gunleri...
  • Evet gerçekten hey gidi TRT günleri. Give me a break, kuzen Larry ,Kara Şimşek, Perşembe günleri İnanç Dünyası, Pazar günleri İpek Yolu, Cumartesi günleri Cumartesi den Cumartesiye. Hepsi birer mazi oldu.
  • Kaliteli bir mizah anlayışı vardı dizinin ve işleyişide çok güzeldi. Zamanının en güzel dizilerinden bir tanesiydi.Hatırlayınca maziyi insanın içi acır nedense.
  • Sanırım kendimizi o günlere ait hissettiğimiz için acı çekiyoruz. O günlerden çok uzağız ve geri dönemeyeceğimizi bildiğimiz için acımız bir kat daha artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 14 Ağustos 2007; 15:45:39 >
  • hatırlamayanı dövüyolar ya ne diyosun sen...
    içim cız etti duygulandım
  • gunumuzde yıkılmıs olan aile degerleri, komsuluk iliskileri, buyuklere saygi, cevreye saygı, bir nebze de olsun insanlık...hepsi bu dizide mevcuttu...gunumuzde boyle bir dizi yayınlanır mi sizce.yası 25 civarı olan arkadaslar beni anlamıslardır sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

gunumuzde yıkılmıs olan aile degerleri, komsuluk iliskileri, buyuklere saygi, cevreye saygı, bir nebze de olsun insanlık...hepsi bu dizide mevcuttu...gunumuzde boyle bir dizi yayınlanır mi sizce.yası 25 civarı olan arkadaslar beni anlamıslardır sanırım...

eskiden sanat için dizi yaparlardı, şimdi sadece para için reyting için yapıyolar. gerçi şuanda yapılan dizilerde filmlerde oynayanların kaç tanesi sanatçı, kaç tanesi oyunculuk eğitimi almış merak ediyorum. açıkçası en son doğru düzgün tv yaklaşık 4-5 yıl önce izledim, trt'de güzel filmler oluyodu şimdi sadece ntv/cnn'de haber izliyorum o da yemek yerken

birde eskilerden ziyaretçiler vardı, sanırım pazarları yayınlıyolardı, başlıycak diye yaklaşık 1 saat önceden tv'nin başına otururduk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.