Şimdi Ara

Hatchback araç için sub+mono amfi düzeneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bayadır araştırıyorum fakat bir türlü kendime uygun ikiliyi bulamadım benim aracımda zaten orijinal subwoofer olmayan ses sistemi var bas tonlamalarını ve tizleri veriyor ben bunun üstüne düşük frekanslara inebilecek bir sub düşünüyorum hani bazen yaygın kullanılan tonlarda bağıran subwooferlar var ya onlar gibi olmasın istiyorum bütün tonlarda düzgün ses versin ne bağırsın ne boğulsun sanırım bunun için mono amfi ile sağlam beslemek gerekiyor subwooferı. böyle bir isteği alttaki linklerde verdiğim sub ve amfi ile alabilir miyim bunu merak ediyorum bu işi yapan yerlere gidip sorsam tatmin edici cevaplar alabilir miyim bilmiyorum mesela yakın arkadaşımda alpine çoklu kanal amfi ve jbl nin 30luk kabinli subwooferı var fakat sesi benim hoşuma gitmedi o bahsettiğim çok kullanılan tonlarda bağırıyor subbwoofer derin baslarda ise boğuluyor bunun olmaması lazım bütçem 1 2bin kadar olabilir tavsiyelere de açığım yani amacım böğüren sub değil bütün sesleri verebilecek bir hoparlör.
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/jbl-gto751ez-1-kanal-amplifikator-221977662
    http://www.hepsiburada.com/jbl-gt5-12-30cm-1100w-subwoofer-p-OTMURGT512
    ek olarak ankarada oturuyorum bu işi yüz yüze görüşebileceğim sesçi tavsiyesi verebilir misiniz? yoksa ürünleri internetten alıp montajını yaptırtmak daha mı uygun olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokaliptus -- 28 Kasım 2016; 10:5:10 >







  • anlatmak istediğinizi biraz anladım siz %70 ton %30 şiddet istiyorsunuz.

    bu bahsettiğiniz şeyi giriş seviyesi ürünler ile elde etmeniz biraz zor olur.

    üst seviye ürünlere yoğunlaşırsanız aradığınızı bulabilirsiniz.

    bu amfiyi alsanız ilerde kapılarada mid alıp sistemi daha güzel hale getirebilirsiniz.https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sifir-ayarinda-ciziksiz-audison-lrx-6.9-anfi-351909376/detay

    özellikleri burda:http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=15

    5 kanal bağlantı da sub çıkışına 480w veriyor. bu da hatchback araba için az değil. tonu güzel bir bass alınca iş tamamdır. bassı araçta dinleyerek alın.




  • ikinci ele pek yanaşmak istemiyorum elektronik olduğu için sıfır olarak tavsiye edebileceğiniz ürün var mı iki bini aşmayacak şekilde?




  • konu güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.