hatayda okumak üniversite hakkında ne önerirsiniz. sizce yazmalı mıyım Anlatırmısınız
Sakın yazma.. Benim abim orayı yazdı son sıraya. Ora tuttu , rezil gibi 1 sene yaşadı orda ama kıçını sıkıp yatay geçiş ile eskişehir'e geçti..
quote:
Orijinalden alıntı: Fairy Tail
Sakın yazma.. Benim abim orayı yazdı son sıraya. Ora tuttu , rezil gibi 1 sene yaşadı orda ama kıçını sıkıp yatay geçiş ile eskişehir'e geçti..
Bakma sen buna. Senin nereden oraya gideceğine bağlı. Ha eğer İzmir'den falan gideceksen tabiki yazma. İç anadolu karadeniz vb yerdeysen hiç durma yaz.
doğulu değilsen ben önermem
Okunmaz.
Hatayı kendinizde aramayın . Hatay Akdeniz Bölgesi'ndedir
arkadasım unı okudu bende bı kere zıyaretıne gıttmıstım 1 haftada gezılecek her yerı gezdık sonra bız sıkılıp donmustuk zaten okul arkadasları arasında saka olmustu hataya düştük bı kere dıye
hatayı bilmemde ilçesi olan iskenderun okunur hafta sonları arsuza akarsın güzel yerdir tabi sıcağa katlanabilirsen
Mühendislik falan istiyorsan, Mühendislik fakültesi İskenderunda. Karşısında AVM falan var. Arsuz'a falan gezmeye gidebilirsin vs.
quote:
Orijinalden alıntı: Fairy Tail Sakın yazma.. Benim abim orayı yazdı son sıraya. Ora tuttu , rezil gibi 1 sene yaşadı orda ama kıçını sıkıp yatay geçiş ile eskişehir'e geçti..
Hangi bölümdü ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme