Şimdi Ara

HATAYDA OKUNUR MU? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hatayda okumak üniversite hakkında ne önerirsiniz. sizce yazmalı mıyım
    Anlatırmısınız

• Sakın yazma.. Benim abim orayı yazdı son sıraya. Ora tuttu , rezil gibi 1 sene yaşadı orda ama kıçını sıkıp yatay geçiş ile eskişehir'e geçti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Sakın yazma.. Benim abim orayı yazdı son sıraya. Ora tuttu , rezil gibi 1 sene yaşadı orda ama kıçını sıkıp yatay geçiş ile eskişehir'e geçti..

Bakma sen buna. Senin nereden oraya gideceğine bağlı. Ha eğer İzmir'den falan gideceksen tabiki yazma. İç anadolu karadeniz vb yerdeysen hiç durma yaz.
  • doğulu değilsen ben önermem
  • Okunmaz.
  • Hatayı kendinizde aramayın . Hatay Akdeniz Bölgesi'ndedir
  • arkadasım unı okudu bende bı kere zıyaretıne gıttmıstım 1 haftada gezılecek her yerı gezdık sonra bız sıkılıp donmustuk zaten okul arkadasları arasında saka olmustu hataya düştük bı kere dıye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben antalyada yaşıyorum
  • hatayı bilmemde ilçesi olan iskenderun okunur hafta sonları arsuza akarsın güzel yerdir tabi sıcağa katlanabilirsen
  • Mühendislik falan istiyorsan, Mühendislik fakültesi İskenderunda. Karşısında AVM falan var. Arsuz'a falan gezmeye gidebilirsin vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail
    Sakın yazma.. Benim abim orayı yazdı son sıraya. Ora tuttu , rezil gibi 1 sene yaşadı orda ama kıçını sıkıp yatay geçiş ile eskişehir'e geçti..

Hangi bölümdü ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.