Şimdi Ara

HATAY ŞU AN NASIL BİR YER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatay dişi yazacaktım rehberlikçi karışık oralar şu an istersen yazma dedi. Şaşırdım öyle deyince internetten baktım gayet güzel, sakin bir şehire benziyor. Orada yaşayan, bilen var mıdır forumda?

• Arap dolu sakın yazma. Hataylı bir başörtülü arkadaşım var o da çok rahatsız hiç din kardeeşim mazlumlarım demiyordu. Nüfusun yarısı Arap.

Ayrıca Esad tekrar saldırıya geeçecekmiş ve Türkiyeye kapıları açın demiş. 2.5 milyon suri daha türkiyeeye gelebilir.
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Gaziantep de mi öyle peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scienceandart

Gaziantep de mi öyle peki?
    Antep de öyle. Mültecilerin en çok olduğu illere bakabilirsin netten. İstanbul'da da çok var ama İstanbul'da okumak ayrııııı G.doğuda okumak apayrı.
  • Hatay'da bir ilçede yaşıyorum yani her taraf suriyeli falan ben sevmiyorum buraları cidden gelme
  • Ben de yazdım hocam Hatay ı gelebilir hatta yazılmayacak kadar kötü mü üniversite hayatını etkileyeceğini pek sanmıyorum merak ediyorum oraları😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • المرافق ليست سيئة الطالب المدينة ودية

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    12 yıl önce açıldı
    Mersin nasıl bir yer ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +

• NothingMann N kullanıcısına yanıt
    Hocam evet suriyeli çok ama hatay güzel şehirdir annem hataylı hemen hemen her yaz giderim kampüs zaten serinyolda merkeze yakın bence yazın
  • eczacılıkamahayaloldu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim

• Hocam ben hatayliyim turke dair bir şey kalmadı, şamda okurum diyorsan hatayda da okursun durumlar öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hataylıyım ben de. Üstteki yorumları okudum, çok yanlış bilgiler verilmiş.

Suriyeli var evet, yok dersem yalan söylemiş olurum. Ama belirli yerlerde yaşıyorlar. Şehrin her tarafına dağılmamışlar. Üniversite Serinyol'da. Serinyol'da neredeyse hiç Suriyeli yoktur. Suriyeliler genelde bizim çingene mahallesi dediğimiz yerlerde veya köyden bozma ilçelerde yaşıyorlar. Atıyorum Kurtuluş caddesi, Zenginler mahallesi taraflarında Türkten çok Suriyeli var. Ama bir öğrencinin orada işi yok. Orada yapacak bir şey de yok. Ben bile uzun zamandır oraya gitmiyorum.

Genelde takılmak için gideceğin yerler Köprü Merkez, Sümerler, Harbiye, ve Samandağ olacak. Buralarda pek Suriyeli yoktur. Samandağ'a Suriyeli geçirmezler bile. Kıyamet kopar. Reyhanlı, Altınözü, Belen gibi yerlere oralar düzgün olsa da gitmek istemezsin zaten. Çöl bildiğin çünkü

Onun haricinde şehir genel olarak Türkiye' nin en rahat şehri olabilir. Ramazan ayında sokakta bira içsen de orta kaldırımda namaz kılsan da kimse sana dönüp ters ters bakmaz.

Suriyeler haricinde şehirdeki Araplar kastediyorsa onlar Arap'tan çok Türk'tür. Bir çok Türkten daha çok Türk'tür. Yeni nesil pek fazla Arapça da bilmez zaten.

Şehrin kötü yanları şu. Kampüs Serinyol'da. Antakya Merkeze 20 km, Samandağ sahile 45 km falan var. İskenderun'a da pek yakın değil. Yakınlarda bir Belen var ama dediğim gibi oraya gidilmez. Gitsen de yapacağın bir şey yok zaten. Bir de sahile gitmek ve yemek yemek (Hatay'ın yemekleri epey iyidir bu arada) haricinde yapacak pek bir şey yok.

Edit: Şehirde Türk kalmadı veya güvenli değil diyenler de kanitlarlarsa iyi olur. Sadece ortaya iddia atmak ile olmuyor bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 11 Ağustos 2018; 14:59:34 >

• Abartmayin lan istanbulda daha fazla suriyeli ve arap olduguna eminim

• Her ile bir şey buluyorlar.Olum herkes ister istanbul,izmir,antalya da fakat puanın yetmeye bilir veya istediğin bölüm orda olmaya bilir.Suriyelilerin olmadığı yer mi var saçmalamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loynloyn -- 11 Ağustos 2018; 15:12:54 >
  • Neden Suriye’de okumak istiyorsun ki anlamadım?Türkiye’de üniversite mi kalmadı?

üniversite hakkında bir bilgim yok iyi veya kötü bir şey diyemem yani
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Yazma sebeplerimin en önemlisi yemekleri

• Üniversite hakkında bilgi veremem burdaki dalga geçen gerizekalıları da takma sen evet Suriyeliler çok kardeşim ama gayet güzel bir yerdir(nerelerde oturduğuna da bağlı) havası bunaltıcıdır,yemeklerine dair bir şey yazamam 5 paragraf falan alır nefis çünkü.İnsanı da yobaz değildir. İnşallah hayırlısı olur hakkında kolay gelsin...

• david12 D kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazan kişinin beceriksiz bir troll olduğunu söyleyeyim de çok ciddiye almayın :/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.