Şimdi Ara

''???'' HATASINA MUTLAK ÇÖZÜM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ''denendi %100 calisiyor walla billa dene gör'' gibi şeyler demiyeceğim bu hata sizin donanımınızdan da kaynaklanıyor olabilir.
    Bu dosyayi kopyaliyoruz.

--------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------

system32 nin icine kopyaliyoruz.

• UP beyler bunla ilgili çok konu açılıyor.
  • eğer işe yararsa çokkkkk saol
  • Bence en garantı cozum benım yaptıgmı yapmak,gıdıp kral bı ekran kartı almak..sorunu kökten cozersınız
  • beyler bende suoper ise yarıo ama ben sro dosyasının icindeki unlem ısaretinin sildim bidahada vermedi
  • Emeğine sağlık gerçekten işe yarıyorsa bir nebzede olsa bu tür konuların açılmasını önler diyorum
  • Şu anlık öle bi sorunum yok ama olursa denerim paylaşım için sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direct3d Hatası Kesin Çözüm!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 kac update önce cok ??? hatası veryoırdu artık vermiyo olursa denicem saol paylasım icin
  • Sagolun arkadaslar bu arada bu .dll windows'un goruntuleri algilamasina yardimci oluyor.Cogu oyunun icinde de vardir zaten.Grafik hatasi olusan bazi oyunlarinizinda calismasina yardimci olacaktir.
  • up bazı arkadaslarda bu hata tekrar görüldügü için ^^^up
  • hiç deneyen ve sonuc alan yokmu ?..bi cavap yazsın da bizde ögrenelim ben yazardım ama Premium bittigi için giriş yapamıyoruz :D
  • vistada o dosyaya dokunmana izin vermiyor
  • güvenli modda aç ve kopyala bak bakalım nasıl izin vermiyor..yerim vistayı
  • Evet arkadaslar bu hatayı almamak ıcın gıdıp ekran kartı alsamda,tüm update lerı yapsamda,bunun icın acilan konulardakı denılenlerı yapsamda nafıle yıne hatayı aliyorum.artık oyunu birakıp wow a geciyorum.
    Makınemın ozellıklerı. P4 3.0 islemci,asus anakart,2gb ram,512mb hd2600 pro ekran karti..söyleyın ben daha ne yapayım.lanet olsun yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: WomanNizZer

beyler bende suoper ise yarıo ama ben sro dosyasının icindeki unlem ısaretinin sildim bidahada vermedi

Kardeşim bence kötü yapmışşın o hata ekran kartına zarar gelebilecegi bi sevide ortaya çıkıyo olmalı herhalde oyundan atmak için yapmış olmazlar ekran kartına zarar gelmesin sonra
  • off bende hala hata devam ediye yardım edin beler
  • kardeş bak bende silkroadın içindeki dbhelp dosyası 876kb windows daki de 625 kb ben kopyalıom dosya 876 oluyo sora 10 saniye sonra tekrar 625 kb ye dönüo yardım edermisin
  • hmm..sistem geri yükleme programları kullanıyorsan ondan olabilir ama benimde pek bilgim yok
  • resimler gözükmüyo neyi seççez adı gözükmüyo linki yokmu
  • dedigimi yapın 0 soru ısareti hatası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.