Öncelikle ''denendi %100 calisiyor walla billa dene gör'' gibi şeyler demiyeceğim bu hata sizin donanımınızdan da kaynaklanıyor olabilir. Bu dosyayi kopyaliyoruz.
1 kac update önce cok ??? hatası veryoırdu artık vermiyo olursa denicem saol paylasım icin
Sagolun arkadaslar bu arada bu .dll windows'un goruntuleri algilamasina yardimci oluyor.Cogu oyunun icinde de vardir zaten.Grafik hatasi olusan bazi oyunlarinizinda calismasina yardimci olacaktir.
up bazı arkadaslarda bu hata tekrar görüldügü için ^^^up
hiç deneyen ve sonuc alan yokmu ?..bi cavap yazsın da bizde ögrenelim ben yazardım ama Premium bittigi için giriş yapamıyoruz :D
vistada o dosyaya dokunmana izin vermiyor
güvenli modda aç ve kopyala bak bakalım nasıl izin vermiyor..yerim vistayı
Evet arkadaslar bu hatayı almamak ıcın gıdıp ekran kartı alsamda,tüm update lerı yapsamda,bunun icın acilan konulardakı denılenlerı yapsamda nafıle yıne hatayı aliyorum.artık oyunu birakıp wow a geciyorum. Makınemın ozellıklerı. P4 3.0 islemci,asus anakart,2gb ram,512mb hd2600 pro ekran karti..söyleyın ben daha ne yapayım.lanet olsun yaa
quote:
Orjinalden alıntı: WomanNizZer
beyler bende suoper ise yarıo ama ben sro dosyasının icindeki unlem ısaretinin sildim bidahada vermedi
Kardeşim bence kötü yapmışşın o hata ekran kartına zarar gelebilecegi bi sevide ortaya çıkıyo olmalı herhalde oyundan atmak için yapmış olmazlar ekran kartına zarar gelmesin sonra
off bende hala hata devam ediye yardım edin beler
kardeş bak bende silkroadın içindeki dbhelp dosyası 876kb windows daki de 625 kb ben kopyalıom dosya 876 oluyo sora 10 saniye sonra tekrar 625 kb ye dönüo yardım edermisin
hmm..sistem geri yükleme programları kullanıyorsan ondan olabilir ama benimde pek bilgim yok
resimler gözükmüyo neyi seççez adı gözükmüyo linki yokmu