Şimdi Ara

Hat Taşıma Hk. Bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim...

Konu : Vodafone abonesiyim.. Tarifm 2010 yılından bu yana..Genç Avantaj..

Bir telefon kampanyasından Wildfire S aldım ve.. 2 sene bunlara mahkum oldum.. Yani toplamda 35 tl ödüyorum..

Bugün kampayamın bitmesine 7 ay var ve kampanyadan cayarsam 138 tl ödeyeceğim.. Bende caymak istedim.. Ve 19 tl lik paket için Özgürgenç için araştırma yaptım.. Yeni hat veya Hat taşımak lazımmış..

Vodafone merkezinde ki çocuk dedi ki .. Hattını Türkcelle taşı sonra hemen gel bana taşıyalım vodafone dedi.. Bende dedim öyle şey olur mu ?? 3 ay beklemen lazım dedim.. Oda dedi.. Biliyorum ama ben arkadaşa denedim oldu dedi.. Sizin fikriniz nedir ???

Teşekkür ederim...

• cerkain, Süper Komple Paket'in sık sorulan sorular bölümünde 90 gün diyor ve ayrıca geçen müşteri hizmetleriyle görüştüğümde en az 1 ay diğer operatörde kalan müşterilerimiz faydalanabilir demişti bana, sen böyle Turkcell'e gir çık yaparak bu paketten faydalanamayabilirsin ona göre hazırlıklı ol....

SUPER KOMPLE PAKET S.S.S

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekvator_44

cerkain, Süper Komple Paket'in sık sorulan sorular bölümünde 90 gün diyor ve ayrıca geçen müşteri hizmetleriyle görüştüğümde en az 1 ay diğer operatörde kalan müşterilerimiz faydalanabilir demişti bana, sen böyle Turkcell'e gir çık yaparak bu paketten faydalanamayabilirsin ona göre hazırlıklı ol....

SUPER KOMPLE PAKET S.S.S

Görüştüm Vodafone ile bende öyle biliyordum.. Ama yapılıyormuş.. Yani yapmışlar...

Yoksa böyle bir işe kalkışmazdım..

Ayrıca ben Süper Komple Paket e değil.. Komple özgürlük paketine geçiyorum..04.09.1987 doğumluyum... Yaşımıda sorduydum.. Olur dediler..

ÖZGÜR KOMPLE S.S.S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerkain -- 27 Mart 2013; 1:23:36 >

• Anladım kardeşim inş. herşey istediğin gibi olur ama ben olmaz diye senin gibi yapmadım artık yeni bir hat alacağım bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.

Ayrıca burayada 90 gün yazmışlar demekki bu 90 gün olayı her tarifede standart olarak yazıyormuş..

ÖZGÜR KOMPLE S.S.S

Anladım kardeşim inş. herşey istediğin gibi olur ama ben olmaz diye senin gibi yapmadım artık yeni bir hat alacağım bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.

Ayrıca burayada 90 gün yazmışlar demekki bu 90 gün olayı her tarifede standart olarak yazıyormuş..

ÖZGÜR KOMPLE S.S.S

Faturalı sütununa bakıyorsunuz...

Faturasız sütununabakacaksınız..

İnşallah olur ya.. Vodafone oluyor dedi :) bakalım

• quote:

cerkain, Süper Komple Paket'in sık sorulan sorular bölümünde 90 gün diyor ve ayrıca geçen müşteri hizmetleriyle görüştüğümde en az 1 ay diğer operatörde kalan müşterilerimiz faydalanabilir demişti bana, sen böyle Turkcell'e gir çık yaparak bu paketten faydalanamayabilirsin ona göre hazırlıklı ol....

SUPER KOMPLE PAKET S.S.S

bende 2 ay önce vodafoneden turkcelle gectim bu paket cıkınca tekrar vodafone gectim ve suan bu paketten sorunsuz yararlanıyorum ama 23tl olan süper komple paketten

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

SUPER KOMPLE PAKET S.S.S

bende 2 ay önce vodafoneden turkcelle gectim bu paket cıkınca tekrar vodafone gectim ve suan bu paketten sorunsuz yararlanıyorum ama 23tl olan süper komple paketten

teşekkürler...

İçim rahat ya.. Vodafone yetkilisi yararlanabilirsin demişti zaten..

Olmazsa da dünyanın sonu değil ya :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.