Şimdi Ara

Hat kablosu nasıl yenilenir? /Telekom kablosu nasıl yenilenir?/ Kablo yenileme nasıl yapılır? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
23
Favori
13.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arızam giderilmedi şeklinde tekrar kayıt açın hocam. Sistemden kontrol sağlayıp otomatik kapatmışlardır muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim hocam.

dış ortama uygun kablo + kablo kanalı ile çektirt... daha uzun süre dayanır...

Spiral boru da olur hocam.

PDV-K işinizi görmez mi?

fazlasıyla yeter. sanki bu kabloda cat6 ya benzer gibi geldi benim açımdan, tabiki standartları felan farklı olabilir. ben daha ince birşeyler düşünüyordum o yüzden sormuştum ama bu adla aratınca buldum, sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bu işlemi siz yapamazsınız. Öncelikle Telekom a arıza kaydı açın, onlar uygun görürlerse ankastreyi değiştirirler. Size daha yakın bir yerde ankastre kutusu var ama daha uzak bir ankastre kutusuna mı bağlısınız?

• VDSL var binamızda şuan bina çok eski tesisat da muhtemelen eski ve kim bilir içinde ne kadar ek vardır. Fakat şöyle bir merakım var. Biz bunu diyelim ki yeniledik ve bir süre sonra FTTH geldi. Tüm bu yenileme boşa mı gidecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dış ortamda ve hele hele yer altında PDV-K kablodan başkasını sakın ola ki kullanmayınız. Ethernet kablosu (Cat.5/6) kısa süre sonrasında bu tür uygulamalarda sorun çıkartacaktır.

Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
  • CanerKaraca kullanıcısına yanıt

Bakır altyapı (VDSL) ile G-PON (FTTH) birbirleriyle hiç uyumlu değildir. G-PON aldığınızda bakır altyapı boşa çıkacak, yani çöplük olacaktır. Hatta, binada herkes eksiksiz G-PON'a geçerse, Telekom bir süre sonra gelip o bakır altyapıyı da toplayıp sökecektir.

Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
  • CanerKaraca kullanıcısına yanıt

Fiber gelince bu bakır boşa çıkmış oluyor, yani o kablo fiberde kullanılamaz.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.