Şimdi Ara

Hat devir alma (dedemin üstünden kendi üstüme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2004 ten beri kullandığım turkcell hazırkart kontörlü hattım var.

Numaramı seviyorum ve değiştirmek istemiyorum.Sabit ücret sabit tarifeyle faturalıya geçmeyi düşündüm ama aklıma geldi ki hat benim üzerime değil

2004 yılında yaşım tutmadığı için hattı dedemin üstüne almıştım

Dedem hala hayatta,numara taşıma gibi numara devir etmede mümkünmüdür ?

Aslında bildiğim kadarıyla mümkün ama şartları nelerdir ? Ne yapmam gerekli ? Hangi belgeler lazım,dedemin bi yerlere müracat etmesi gereklimi yoksa sadece kimliğiyle ben halledebilirmiyim ?

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

iyi forumlar

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versace precious -- 17 Kasım 2011; 4:59:42 >

• hocam devir sırasında ikinizin de orda olması lazım ve de yeni hat almışsın gibi ücret alıyorlar
  • ücreti sorun değil 10-20 lira bişi ama işlem tam olarak ne ?

yani dedemden büyük ihtimal sadece 1 imza alacaklar.

tim çalışanlarından birini kafalasam sadece kimliğiyle ben tek halledemezmiyim ?

85 yaşında adam şimdi ona anlatsam neden oraya götürdüğümü anlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

ücreti sorun değil 10-20 lira bişi ama işlem tam olarak ne ?

tim çalışanlarından birini kafalasam sadece kimliğiyle ben tek halledemezmiyim ?

devir işlemi oldugu için, TİM çalışanını kafaya almazı pek mümkün değil (ama dedğinizi gibi altı üstü bir imza)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıcakfırsatçı

quote:

ücreti sorun değil 10-20 lira bişi ama işlem tam olarak ne ?

devir işlemi oldugu için, TİM çalışanını kafaya almazı pek mümkün değil (ama dedğinizi gibi altı üstü bir imza)

bana yakın olan TİM de bir arkadaşın kuzeni çalışıyor. Samimiyetim yok ama arkadaşa bir sorayım bakalım halledebilirmi

• bekar ebeniz varsa dedeme alacam onu diyip kafalayabilirsiniz
  • Hat devir ücret 38 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alabilirsin.Deden orada olmak zorunda.Geçenlerde bende annemin hattından T20 alıcaktım.Hat 8 yıldır türkcell.Yeni devir işlemi yapıldı(2 ay önce ) Cihaz kampanyasından en az 1 yıldır Türkcellde olan aboneler yararlanabilir dediler
  • devir ücreti 38 lira.

Vay anasını.

32 li hatmı alsam okdr para verdikten sonra
  • Bir ara turkcell bedava devir işlemi yapıyordu.O zaman da hattı üzerime almıştım babaannemin üstüneydi hat.Hat faturasızdı.Tek benim gitmem yetti.Yalnız 1 yıl içinde hattın önceki sahibi müracatta bulunursa hat tekrar onun üzerine geçer dediler.3 yıl oldu bir problem yok.2 sene önce de faturalıya geçtim benden herhangi bir fatura istediler benim üzerime olan.
  • quote:

devir ücreti 38 lira.

Vay anasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

devir ücreti 38 lira.

Vay anasını.

Hocam diğer operatörler de aynı da.
    Devir olduktan sonra 12 ay cihaz kampanyasından yararlanılmıyor.8 yıllık hat olsa bile
    Buda Turkcell farkı

• 38 azmış 138 olsun bu ne yav
  • Ya benim de hattım eniştemin üzerineymiş(!).Ben de kendi üzerime almak isterim.Ama ben hattı üzerime aldıktan sonra kayıtlarda devredilen tarih hattın alınma tarihi olarak mı gözükecek?Benim hattım en az 7-8 senelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Ya benim de hattım eniştemin üzerineymiş(!).Ben de kendi üzerime almak isterim.Ama ben hattı üzerime aldıktan sonra kayıtlarda devredilen tarih hattın alınma tarihi olarak mı gözükecek?Benim hattım en az 7-8 senelik.

Benim de hat 10-12 yıllık.Hat alım tarihi aynı devam ediyor değişmiyor.
  • Bende az önce sordum 34.10 tl dedi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.