Şimdi Ara

Hat degerlerinin aniden degişmesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hiç uzatmayacagım 1 aydır netspeed kullanıyorum vdsl 35/3 mbit kullanıyorum hat degerlerim normalde 14 snr margin 14 Line attenuation şeklindeydi fakat modeme reset falan attıgımda gelen sinyal birden snr margin 11 line atteunation ise 20 24 lerde oluyor haliyle max hızım 14-15 mbitlere düşüyor ornegin bi gün sonra tekrar resetledigimde kendiliginden eski haline geliyor bazen bu neyden kaynaklanıyor olabılır fikri olan varmı tesisatımı degiştirsem acaba tesisatta pek eski sayılmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Modeme gelen hattın ucundaki cihazlar internet hızını ayarlayabiliyor. Hat değerleri düşükse veya internet devamlı kesiliyorsa hızı düşürüp hat değerleri yüksekse atanan hız sınırına kadar internet hızını yükseltebiliyorlar. Modemi fişten çekerek resetliyorsanız ya da evde elektrik kesiliyorsa bu cihazlar internet hızını azaltıyor olabilir, modemi arayüzünden resetleyin diyorlar internette.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca altyapınız eskiyse ve interneti direkten alıyorsanız bunlar hep bi etkendir, mesela yağmur yağınca snr si düşenler vardı forumda. Ayrıca eve gelen telefon hattında ekler varsa iptal edin snr yi yükseltiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.