Selamlar 35mbit internet alabilcegim söylendi Türk Telekom tarafından ama 20mbit i geçmiyor.Alt yapı sitelerinden adresimi girdiğim zamanda 46mbit gösteriyor zaten.
Modemim iyi bir model yeni aldım ve apartman girişindeki kutudan da eve 5-6 sene önce cat5 kablo çekilmişti heralde hala eskimemiştir.
Bunun nedeni ne olabilir yardımcı olmak isteyen bir fikri olan varsa sevinirim hat değerlerim resimdeki gibi.Teşekkürler.
Size zaten 39Mbit hız tanımlanmış. O hızı alamamanızın tek sebebi kendi altyapılarının yetersiz kalması veya hız sınırı uygulamaları.
ozgur_298O
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim cevabınız için.Benim merak ettiğim de o hızı alamamın sebebi nedir?
Türk telekom tarafına sorunca bizde problem yok diyorlar.Benim de modemim iyi durumda geriye tek kablolama kalıyor ama onu da dediğim gibi 4-5 önce cat5 döşendi.Sorunun kablo dan olup olmadığını kesin nasıl anlarım?
ozgur_298O
kullanıcısına yanıt
39 tanımlanmamış, modem dslam'a 38'le erişebilirim diye rapor vermiş, yani alabileceğin en yüksek paket 38 olurdu ama kesilmeler yaşardın. Ama CRC hataları var bu da ciddi bi sıkıntı var demek ama tam olarak ne olduğunu kestirmek burdan zor.
Şuan bir daha baktım bu hatalar kısmı çok artmış anlamadım.Kopma falan yada ping sorunum yok sadece hız 20mbit geçmiyor