Şimdi Ara

Hat Değerleri ve Lag sorunu hk. (TTNET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sıkıntım online oyunlar ile ilgili sürekli lag sorunu yaşıyorum.
    modem de gerekli portları ve natı açmama rağmen oynadığım oyunların çoğunda ve özellikle fifa 16 da lag sorunu yaşıyorum.
    açtığım portları nasıl kontrol edebilirim? bazı sitelerden bakıyorum fakat kapalı görünüyor. örneğin şu site--->http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/

bağlantımın modemden aldığım hat değerleri aşağıdaki gibidir bu değerlerden anlayan arkadaşlardan ricam bir anormallik var mı kontrol edebilir mi?

Modem Airties 5650tt ayrıca bu modem nasıl sizce modemle alakalı bir sıkıntı olabilir mi?

Hat Değerleri ve Lag sorunu hk. (TTNET) Hat Değerleri ve Lag sorunu hk. (TTNET) Hat Değerleri ve Lag sorunu hk. (TTNET) Hat Değerleri ve Lag sorunu hk. (TTNET)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impiousgoat -- 5 Mart 2016; 23:41:14 >

• Değerler efsane. Her şey harika gözüküyor. Kablosuz mu bağlanıyorsunuz?
  • kablolu bağlanıyorum. kablosuz denedim - kabloyu değiştirdim. akla gelebilecek her şeyi yapıyorum ama nafile enteresan bir lag sorunu yaşıyorum.
    özellikle fifa 16 oynarken ea serverlarının ping değerinide ekledim

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impiousgoat -- 5 Mart 2016; 23:52:24 >
  • impiousgoat kullanıcısına yanıt
    www.ip-adress.com
    United States Based - 159.153.234.54 IP Address Information
    http://www.ip-adress.com/ip_tracer/159.153.234.54

US servarı olduğu için değerler normal. Bütün EU serverlarının aslında US'de konumlandırıldığı yazıyor çoğu yerde, yani sadece adı EU. Garip geldi bana.

• çok enteresan ya port açtım ama kontrol edemiyorum emin olamıyorum açıldığından kontrol için kesin sonuç verecek bir site falan var mı bildiğin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impiousgoat -- 6 Mart 2016; 0:25:00 >
    Port açmakla hiçbir alakası yok.
  • anladım dostum yani bu xbox one için ve fifanın istediği portların açılması ile bu lag sorunun ilişkisi yok boşuna kasmıyım port falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söyle hat değerlerim olsa 24lük kullansam heralde kendimi bıçaklarım
  • hangi platform oynuyorsun hocam ? deplasman oluncada aynı sorun varmı
  • pc - xbox one ikisinde de deplasman da ve kendi evimde oynasam da maçları hepsinde oluşuyor lag. bazen lag olmuyor oyun aşırı hızlanıyor. bazen çok ağırlaşıp ara ara lag başlıyor. sanırım ea ile alakalı bir sıkıntı yada modem mi bilmiyorum modem de sıkıntı olsa her halde farklı sıkıntılar da çıkardı.

SesliDüsünenFilozof

:))) ya yükseltince de hiç bir manası olmuyor ne yazık ki kotalı internet de hızın 100mbit olsa ne olur olmasa ne olur. şu lanet kota olayı devam ettikçe hiç bir anlamı yok. aslında hızı biraz yükseltsem lag sorunum kalkar mı diye düşünüyorum.
    ama hız arttıkça ping yükselir mi?
    Benim bildiğim kadarıyla hız ile pingin alakası yok, pingi belirleyen şeyler server uzaklığı, trafik yoğunluğu vs.
  • Hat değerlerinde neye önem veriyorsunuz? Neyin yüksek neyin düşük olması gerekiyor? Bilmiyorum da açıklayabilir misiniz?

Benim değerler böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eBRiHanceR -- 6 Mart 2016; 20:55:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.