Şimdi Ara

Hastaneye İşin düşmesin...7 Ay sonraya randevu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • idrar yolu enfesikyionu için cuma günü acile gittim orda protein kaçağı cıkmış dahiliye gönderdiler cuma günü doktora cıktık tahlil istedi git pazartesi ultrason cektir dedi tamam dedim bugun gittim 7 ay sonraya randevu verdiler ..

baş hekime cık tekrar doktora git acile git orda burda sor yok anam yok olmuyor.

korona olsanız harbi öldünüz bu sağlık sistemi ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 16 Mart 2020; 12:15:54 >

• Görüntüleme sistemleri öyle malesef. Devlette uzun zaman sonraya randevu veriyor. Doktorların kendisi söylüyor beklemeyin özel hastanelerde cüzi miktarlarda çekiliyor oralarda çektirin ultrasonları diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: darknes1905

Görüntüleme sistemleri öyle malesef. Devlette uzun zaman sonraya randevu veriyor. Doktorların kendisi söylüyor beklemeyin özel hastanelerde cüzi miktarlarda çekiliyor oralarda çektirin ultrasonları diye.
    pazartesi randevu aldım git yaptır diyor tekrar yanına gidiyorum doktorun hayır o benle alakası yok diyor ee ne book yemeye pazartesi gel diyorsun.. doktorlar dayağı boşuna yemiyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.