Şimdi Ara

Hastanedeki kızlar bana güldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa beyler ygs sınavına şurda 2 hafta kalmış bende hastaneye rapor almaya gittim biraz bekledim bi bayan geldi buyurun felan derken durumu güzelce izah ettim tamam bir dakika bu işlerle ilgilenen bi doktor var arıyorum dedi aradılar konustular felan olmaz demiş doktor sonra biri daha var arıyorum dedi aradı telefonu kaldırmadılar biraz bekleyin tekrar arıyıcam dedi peki dedim kafeteryada biraz oturdum tekrar geldim bu sefer yanındaki bayan buyurun dedi bende " ablayı bekliyorum birini arıycak " sonra bu kalleş kadın diğerine döndü ablası bi bak şuna ablası hallet işini dedi bende komik olan nedir dedim ağlancak halimize gülüyoruz işte dediler bu arada ben 1.85 boyunda oldukca kaslı bir yapıya sahibim giyimim kuşamımda düzgündü ya kızlar bana iş attı ki olamaz en az 25+ yaşındalar yada bu kızlar tam abaza siz ne düsünüyosunuz bu arada sağdaki kız taş gibiydi diğeride eh işte

• Threesome
  • 1.85 ve aşırı kaslı olduğunu zaten biliyoruz, tüm DH öyle çünkü.

kocaman bir adam, bir bayana abla derse bende şöyle bir dönüp bakardım açıkcası. "hanfendiyi bekliyorum" deseydin peki der dönerlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cacophony.

1.85 ve aşırı kaslı olduğunu zaten biliyoruz, tüm DH öyle çünkü.

kocaman bir adam, bir bayana abla derse bende şöyle bir dönüp bakardım açıkcası. "hanfendiyi bekliyorum" deseydin peki der dönerlerdi.

ben gerçekten öyleyim ama hemide ygs sınavı dedim 12. sınıfım dedim bi tek liseliyim demedim 18 yasındayım bi mantık yürütseydi ama bekle sen 3 gün sonra bi daha gitcem zaten ssk var ögrenciyim her gün gidicem artık

• "bu arada ben" yazan yerden sonrakilerinin hiç birine inanmadım
  • quote:

Hayır,ben sarışın ve 1.90ım.
  •  Hastanedeki kızlar bana güldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Kasiyer kız abi dedi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Hastanedeki kızlar bana güldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaldanTatlıBaldır -- 15 Mart 2012; 18:22:06 >
  • Yaşına göre boy ve yapın iyimiş.Büyük iktimal yaşından büyük gösteriyorsundur zaten kızlar pek takmaz öyle yaşı felan işi bilirsen.5-6 yaş bile olsa kızın işini görmen yeterli.Evlenecek halin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

k.bakma dostum ortalama 1.85 yazmayı unutmuşum.
  • senin gibi liseli bebeyi napsın onlar orda o kadar doktor varken kendini öyel bir tarif etmişki sanki brad pittin türkiye şubesi.
  • quote:

Sözün bittiği yeri vurdun dostum:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

senin gibi liseli bebeyi napsın onlar orda o kadar doktor varken kendini öyel bir tarif etmişki sanki brad pittin türkiye şubesi.

geldi gene
  • verecek verecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomofwar

quote:

Sözün bittiği yeri vurdun dostum:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

senin gibi liseli bebeyi napsın onlar orda o kadar doktor varken kendini öyel bir tarif etmişki sanki brad pittin türkiye şubesi.

Adam haklı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

k.bakma dostum ortalama 1.85 yazmayı unutmuşum.

Hayır! DH de herkes 1.90 dır. ortalama da 1.90 oluyor dolayısıyla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.