Şimdi Ara

Hastanedeki kızın ismini öğrenmem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kafama takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Dalga geçenler de olucaktır muhtemelen ama yazmadan edemiycem bunu. Ve belki de birinizin yardımı dokunucak ve çok sevindiriceksiniz şu garibi.

Randevum vardı ve geçen perşembe günü hastaneye gittim, psikiyatri bölümüne. Eee üniversite öğrencisi olmak kolay değil. Her neyse, randevu 10.20de olmasına rağmen, hastaların her birinin 10-15 dk oyalanmasıyla fazladan 1 saat kadar bekledim. Benim yaşlarımda bir kızın da beklediğini gördüm ve direkt gözüme takıldı. Çok hoştu valla. Sıra beklerken oraya buraya gidiyo, bi yandan da ona bakıyodum. Erkek kezoluğu gibi görünmesin ama onun da göz ucuyla bana baktığını farkettim. Konuşsam mı konuşmasam mı diye epey düşündükten sonra bi konu açtım, 1 dk'dan az bir süre konuştuk. İsmini öğrenmek istedim ama diyemedim, cesaretsizlik diyin, ya da basiretsizlik, yapamadım işte. Sonra sıra beklerken 1-2 abi laf attı sağolsun (!), onlarla konuşurken sıram geldi. Girdim, çıktım. Kız kapının hemen önündeydi, bekleyenlerin arasında yani. bekleyenlerle 1-2 konuştum, en sonunda konuşma bitti ve normal olarak herkes gitmemi bekledi, ben de çıktım. Çıkmasaydın etmeseydin diyceksiniz de, kolay kolay yalan üretemeyen bi insanın o durumda bişey yapması pek mümkün değil.

Hastaneden çıktıktan sonra kontür yüklettim, çok önemli bir yeri aramam gerekiyordu. En nihayetinde tekrar gitmeye karar verdim hastaneye, belki tekrar yakalayabilirim diye. Tesadüfler tesadüfler... Hastanenin yakınlarında tekrardan gördüm, bana doğru geliyordu fakat ben de telefonla konuşuyordum o sırada, kapatamadım telefonu, birbirimize iyi günler dedik sadece geçişirken. Sonrasında şöyyyyyle bir takip ediym nereye gidiyor diye düşündüm, denedim de ama artık ara sokaklara mı girdi, ne yaptı bilmiyorum, kaybettim.

Her neyse eve geldim hala içim içimi yiyo, 1-2 saat durduktan sonra tekrardan hastaneye gidip danışmaya "Benimle aynı saatlerde tedavi olan hastaların isimlerini görebilir miyim?" diye sordum, neden istiyosunuz diye sorulunca da eveledim geveledim. Kızla alakalı olduğunu düşünmesinler dedim, zira orası psikiyatri bölümü ve sapık damgası yemek biraz daha kolay.

Velhasıl kelam, çok zaman geçmedi, sadece 3 gün önce yaşandı bu olay. Tavsiyelerinizi, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

• okumadım ümide kapılma vermiycek + kızı bulamıycaksın hadi yat uyu kardeşim.
  • Kırtasiyeden boş bir defter al. Günlük defteri gibi bir şey olsun. Elinde o defter ile hastaneye git. Benden önceki hasta bunu unutmuştu. Kendisine nasil ulasabilirim de. Numarasini büyük ihtimal sana verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Kırtasiyeden boş bir defter al. Günlük defteri gibi bir şey olsun. Elinde o defter ile hastaneye git. Benden önceki hasta bunu unutmuştu. Kendisine nasil ulasabilirim de. Numarasini büyük ihtimal sana verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kırtasiyeden boş bir defter al. Günlük defteri gibi bir şey olsun. Elinde o defter ile hastaneye git. Benden önceki hasta bunu unutmuştu. Kendisine nasil ulasabilirim de. Numarasini büyük ihtimal sana verirler.

Harika bi fikir, çok teşekkürler. Deniycem bunu. Başka tavsiyesi olan var mıdır?
  • quote:

ibretlik öneri
  • Okumadım ama vermezler dışardan kimseye numara falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kızın adı ne ??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Okumadım ama vermezler dışardan kimseye numara falan.

Numaraya gerek yok aslında, ismini dahi verseler bulurum ben.
  • psikiyatri pol.de çalışan stajyer varsa ağzından laf almak kolaydır. Keşke o yolu deneseydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Katılıyorum büyük ihtimalle bu yöntem işe yarar.
  • quote:

Bırakın biz iletiriz derlerse? Kolay kolay numara vermezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

quote:

İsminden başka bir şeye gerek yok ki aslında. Numara sonraki iş zira. Bana o gün o saatteki hastaların listesini gösterseler her türlü bulurum aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe1moretime

quote:

quote:

İsminden başka bir şeye gerek yok ki aslında. Numara sonraki iş zira. Bana o gün o saatteki hastaların listesini gösterseler her türlü bulurum aslında.

fırsatı kaçırmışsın.ismi bulsan ne yapacaksın,kızın facebook yok belki.numarası lazım.çok geçmeden defter taktiğini uygula.Bırakın biz iletiriz derse,her ihtimale karşı deftere kendi telefon numaranı yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abimizde burda -- 12 Ekim 2014; 12:59:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abimizde burda

quote:

Orijinalden alıntı: maybe1moretime

quote:

quote:

fırsatı kaçırmışsın.ismi bulsan ne yapacaksın,kızın facebook yok belki.numarası lazım.çok geçmeden defter taktiğini uygula.Bırakın biz iletiriz derse,her ihtimale karşı deftere kendi telefon numaranı yaz

Ya ismini bulduktan sonra bulamıycağımı düşünmüyorum. Tek korkutan nokta ise "Bırakın biz iletiriz" demeleri sizin de belirttiğiniz gibi. Bıraksan olmaz, bırakmasan da.. Hay allah.

• Up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.