Şimdi Ara

Hastane kantini rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işiniz yoksa veya ülke adına birşey yapmak isterseniz 184 ü arayıp 3-4 dakika içinde bir şikayet oluşturabilirsiniz.
    Konu şu, dedem hastanede ve refakatçi kalıyorum, akşam 10 dan sonra Bilecik/Bozüyük devlet hastanesinin kantini kapanıyor. İçecek çay, su bile bulamadım. Hasta bakmaya geldim açlıktan ben hasta olacak. Saçmalık yani.

Personelle konuştum kendilerinin bile kettle getirmesi yasak, kantin şikayet ediyormuş. 25 tane form doldurdum, 3-4 tane doktora şikayet ettim, 184 ü aradım. Haftaiçi gelirsem müdüre de şikayet edeceğim. Herkes şikayetçi ama artık kime peşkeş çekildiyse kantin, Adam yok gözlü herhalde. Açsa kantini gece, çay yapacak Adam koysa aylık +3000 kazanacak.

Neyse, velhasıl ayar oldum. Arayıp bir yakınınızı ziyarete geldiğinizi, ve kantinin kapalı olduğunu söylerseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para hırsı her yerde. Umarım gereken yapılır. İnsanlarımız her geçen gün daha da fazla karakter ve anlayış yoksunu oluyor. Yakında bakkal varsa oradan ihtiyaçlarınızı alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 17 Eylül 2016; 7:53:06 >
  • Hocam orası işin acitasyonu. Ama harbiden saçmalık. Araba var merkeze gitsem heryer kapalı yine. Bilecik insanı ne Hakkı'nı savunuyor ne de insan gibi konuşup derdini anlatabiliyor. Ben çay içmeden yapamıyorum boş boş beklerken ve sinirlerim tavan yaptı. Neyse sabah oldu bende bu hastane odasından kettle la çay yapıp satmazsam..... :)

Şikayet eden varsa teşekkürler arkadaşlar

• Sen kantine mi sorun diyon.izmir tepecik çocuğuma yanlış iğne vuruyorlar di engel olduk bide fırça yedik.acilde antibiyotik verip yukarı servise çıkınca bidaha vurdular.yarim saatte damar yolunu bulamayıp perişan ettiler.cocuk havale geçirdi geldik geleli söyledik 4. Gün anca anladılar. Şikayet ettik sonuc=0

• No people no cry

• al kettleını iç çayını nereye şikayet ediyormuş edicekse etsin mahkemeye dilekçe yaz desen kalem tutmayı bilmez o tip insanlar korkmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.