Şimdi Ara

hastalik hastasimi oldum ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mide kanseri belirtileri kalp krizi vs. Okuduktan sonra kafayi tirlattim..

Elim kolum agriyinca direk telefona kosuyorum googılda arama yapiyorum kol agrisi diye hele o haber siteleri yokmu.. Ulan o haber siteleri.. Bak aynen şöyle ; Kol Agrisi Diyip Geçmeyin !!! Aman ne çarpici bir haber hemen girip telaşa kapiliyorum. Kafam agriyinca beyin kanamasi sanip hemen kollarimi kaldiriyorum camin onune gecip mimiklerimi kontrol ediyorum o haber sitesinde yazan şeyi yapiyorum (bkz.bugunhavacokguzel) bunlari yapinca gecmediyse acaba tumor mu var diyorum... Heleki 2 gundur oturunca sirtim agriyor biri yazmiş sitelerin birine doktor kalple ilgili dedi deilmiş diye bu bana koydu şimdi surekli parmaklarima bakiyorum uyusma varmi lan benim hic boyle derdim yoktu

Ne zaman girdim açtim o belirtileri okudum o zaman koydu bana internetin gazabını.. Size önermiyorum sakin okumayin merakta etmeyin. Şimdilerde biraz biraz kafayi dagitip kurtuluyorum şu huyumdan ama tam olarak kurtulmanin bi yolu yok galiba.. Ben o belirtilero okudum arkadaş artik hayatimin her dakkasi kalp krizi gecirme riskinden kalp krizi gecirecem artik yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4308AE4A3 -- 15 Nisan 2015; 5:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekşi sözlukteki bi yaziyi okudum ve hastalik hastasi olmaktan vaz geçtim

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten okuduklarınla elinin üzerini çizsen o çiziğin mikroplu olup kolunu komple kaybedip felç geçirip kör olup sonda takılı yatağa bağlı yaşarsın. Hastalık hastası olmuşsun geçmiş olsun. Bir sorunun varsa doktora git internete değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kil donmesi ameliyati sonrasi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.