Merhaba, annemin tedavisini şehir hastanesindeki çok iyi bir doktor yürütüyordu. Sağ olsun sorun çözüldü ama hastalıkla ilgili sisteme notlar alıyordu gittiğimizde sistemi açıp okuyordu. Şimdi bu sistemde aldığı notlar Araştırma hastanesinde de görülebiliyor mu? Diyelim annemi araştırma hastanesine götürdüm aynı branştaki doktor hastalık geçmişindeki doktorun notlarını görebilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 3 Haziran 2021; 22:52:12 > |
Hastalar İçin Alınan Notlar Her Hastanede Gözükür mü?

-
-
görür hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 3 Haziran 2021; 22:53:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben daha önce ağız ve diş sağlığı merkezine gitmiştim sonrasında fakülteye gittim ama doktor göremedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eski_nesilHocam ben daha önce ağız ve diş sağlığı merkezine gitmiştim sonrasında fakülteye gittim ama doktor göremedi.
Hocam devlette benim doktor not aldı sonra ben özele gittim doktor gördü. Bilemiyorum.
Maalesef bazı şeyler görünemeyebilir.
Eğitim araşturma hast. tedavi olan babamı, farklı bir hastaneye sevk ettiler. Fakat dosyalarını direkt biz elden götürdük.
Tedavi notlarını alan doktor ile görüşüp, bir döküman alabilirsin aslında.
-
Hocam forumda tanıdığınız doktor varsa etiketlerseniz sevinirim.
-
Aynı sistemi kullanılıyorsa görebilir.
-
Hocam hasta nakli olarak değil de mesela varis için tedavi oldu annem. İlerde ayağı tekrar ağrırsa ve doktora gidersek sistemden bakıp belki ona göre bir yol çizebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eski_nesilHocam forumda tanıdığınız doktor varsa etiketlerseniz sevinirim.
Doktor yokta hastane de çalışan bir arkadaşım var.
quote:
Orijinalden alıntı: eski_nesilHocam hasta nakli olarak değil de mesela varis için tedavi oldu annem. İlerde ayağı tekrar ağrırsa ve doktora gidersek sistemden bakıp belki ona göre bir yol çizebilir.
Sen yine de hasta öyküsünün dökümanını al bir köşede sakla hocam.
Görememe ihtimalleri çok yüksek.
-
Evet notları doktorlar görür. Yazılan ilaçları vs herşeyi görürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardımınız için teşekkür ederim.
-
Enabizdan kimin gorup goremeyecegini ayarlayabiliyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Göremiyor diye biliyorum. Doktorunuzdan epikriz rica edebilirsiniz
Kesinlikle göremez. Epikriz hastanenin kendi yazılımında saklanıyor.
Hocam peki eski tedavileri de gözükmez mi üniversite hastanesinde? Bütün işlemler şehir hastanesinde yapıldı.
-
Başka bir şehir hastanesinde dediğiniz olabilirdi ama araştırma hastanesi için zannetmiyorum. Onlar e nabız kullanmıyorlar. Kendi sistemleri var genelde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enabiz sisteminde verilere ulaşım izni verirseniz sadece konulan tanılar, çekilen mr bt yatan hasta değilse reçete edilen ilaçlar görülür geri kalanlar görünmez.
Bu aralar hastane hastane geziyorum.
Devlette çektirdiğim MR’ları özeldeki doktor görebildi.
Dün gittiğim başka devlet hastanesinde doktor, başka hastanedeki doktorun yazdığı abc ilacını hala kullanıyor musun dedi. Not veya reçeteyi görüyor.
Ama galiba bir özel hastanedeki doktor biz göremiyoruz demişti.
Başka bir özel hastanedeki doktor da enabıza benim şifremle (veya edevlet şifremle) girip öyle görebilmişti.
Yani isteyen doktor böyle de görüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X