Şimdi Ara

HASTA BEZİYLE SINAV ANI | İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben karamba007 zaten diğer hesabım bu.

ben 4 gündür çok hastaydım, geceleri falan hastanelere gittim fakat bir türlü toparlayamadım. hãla ishal var fakat pozitif bakmak gerek, bundan 2 gün önce ciddi diyebildiğimiz sınava engel olacak belirtilerim vardı. bunu yazmak için toparlanmak istedim, o kadar serum tahlil covid testi derken mezuna kalacağım kesinleşti. dün gece ishal vardı, sıvı kaybından dolayı da halsizlik fakat şiddetlendi sabah.

ya hasta beziyle girdim sınava, biriniz demişti allah ondan razı olsun neyse sabah feci bir baş ağrısı vardı, stresten dedim arkadaşları görünce falan toparlandım ama karın ağrısı vardı. neyse türkçeye falan odaklanamadım, bu arkadaşın dediği oldu türkçe 40 mıydı neydi sancı başladı. matematik tam ilk 7'inci sorusunda bıraktım gözetmen sordu iyi misin diye ama yasaktı. yaklaşık 5 dakika öylesine karaladım kağıdı geçmesini bekledim. soğuk ter geldi, matematik odaklanamadım zaten zordu geometride ise artık hasta bezine bıraktım, gerçekten hasta bezi takmasaydım çok büyük bir sorun yaşayıp sınavdan çok erken çıkabilirdim. sınavım çok kötü geçti ama en azından sınavı değerlendirebiliyorsunuz arkadaşlar. bunun insanlık hali olduğunu bilin.

moralim yok zaten, haziran ayı hiç ders çalışmamıştım bile kendinize iyi bakın yarın başarılar öylesine yazmak istedim hala ağrı var.

HASTA BEZİYLE SINAV ANI | İÇERİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• moral ü

• kanka milletin ahını aldın geçmiş olsun :(

• Farewell of Slavianka kullanıcısına yanıt

eyvallah kardeşim, ah mı bahtsızlık mı bilmem ama birilerinin ahı varsa ayıp etti hissizleştim üzülemiyorum bile

• hocam 2020de de benim ilk 10 dakika karnım felç oldu ağrıdan öldüm bittim. çok kötü geçti sınavım. takmayın olan olmuş artık sizin elinizde olan bir şey değil zaten

• Hocam ciddiyseniz, kokmadı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt

su gibi zaten, bilmiyorum stresten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dalga geçme , evet takmasam olurdu ve sıktım kendimi biraz. hocam ama ishal giren biri en az 10 dakika kayıpla başlar seneye gireceksin iyi bak kendine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.