arkadaşlar ben karamba007 zaten diğer hesabım bu. ben 4 gündür çok hastaydım, geceleri falan hastanelere gittim fakat bir türlü toparlayamadım. hãla ishal var fakat pozitif bakmak gerek, bundan 2 gün önce ciddi diyebildiğimiz sınava engel olacak belirtilerim vardı. bunu yazmak için toparlanmak istedim, o kadar serum tahlil covid testi derken mezuna kalacağım kesinleşti. dün gece ishal vardı, sıvı kaybından dolayı da halsizlik fakat şiddetlendi sabah. ya hasta beziyle girdim sınava, biriniz demişti allah ondan razı olsun neyse sabah feci bir baş ağrısı vardı, stresten dedim arkadaşları görünce falan toparlandım ama karın ağrısı vardı. neyse türkçeye falan odaklanamadım, bu arkadaşın dediği oldu türkçe 40 mıydı neydi sancı başladı. matematik tam ilk 7'inci sorusunda bıraktım gözetmen sordu iyi misin diye ama yasaktı. yaklaşık 5 dakika öylesine karaladım kağıdı geçmesini bekledim. soğuk ter geldi, matematik odaklanamadım zaten zordu geometride ise artık hasta bezine bıraktım, gerçekten hasta bezi takmasaydım çok büyük bir sorun yaşayıp sınavdan çok erken çıkabilirdim. sınavım çok kötü geçti ama en azından sınavı değerlendirebiliyorsunuz arkadaşlar. bunun insanlık hali olduğunu bilin. moralim yok zaten, haziran ayı hiç ders çalışmamıştım bile kendinize iyi bakın yarın başarılar öylesine yazmak istedim hala ağrı var. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim