Bildirim
Haşmet Babaoğlu sonunda isyan etti !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Twitter gibi yığınsal medyaları takip ederek, yığınsal histeri sorununu çözebileceğini sanmıyorsun değil mi?
Arabanda PowerFM, Internette Twitter bakıyosun demek. TV'de hangi kanalı takip ediyorsun, favori bi kanalın var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ne ki: sağlık bakanı diğer enfeksiyonları da covid 19 olarak yazdırdıklarını söyledi ve kimse sorgulamadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Twitter ne kadar sansürcü olsa da şu anda insanlara ulaşmak için ve insanları uyarmak için alternatif yok bence.quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Twitter gibi yığınsal medyaları takip ederek, yığınsal histeri sorununu çözebileceğini sanmıyorsun değil mi?
Arabanda PowerFM, Internette Twitter bakıyosun demek. TV'de hangi kanalı takip ediyorsun, favori bi kanalın var mı?
Haber izleyip dinlemiyorum : propagandadan başka bişi yok: müzik dinlerken haberler başladı çevirene kadar 2. haber bu geldi ve o zaman farkına vardım.
Hergün dinlesem artık çoğu insan gibi kanıksardım, aaaa bir ünlü daha korona olmuş diye.
Diğer konumda yazdığım gibi medya ile insanların beynini yıkıyorlar. Bilimsel olarak grip ile karşılaştırılan öldürücülük oranını millete söylediğinde "uzaylı gibi bakıyor" çünkü " bu kadar haber olay boşuna mı " " sen uzayda mı yaşıyorsun" bakışı :)
Gerçek şu " evet bilimsel olarak grip ile karşılaştırılan öldürücülük oranına sahip bu hastalık için BASIN - MEDYA kullanılarak toplumsal histeri yaratıldı!
Bunu başardılar. Amaçlarını da açık açık söylüyorlar : herkes aşılanacak.. O kadar yatırımı boşuna yapmadılar.
-
Yazıda adı geçen Carl Heneghan'ı twitter dan takip ediyorum. Kendisi baya donanımlı bir bilim adamı. Oxford's Centre for Evidence-Based Medicine'ın direktörü veya öyle bir şey. Pandemi süresince ana akıma karşı bir çok iddia ortaya attı, maske kullanımından karantina uygulamalarına kadar. Maskelerin(sıradan cerrahi veya bez maskeler) hiç bir işe yaramadığını(en azından bilimsel kanıt doğrultusunda) bir kaç kere dile getirdi. Yakında başına bir şeyler gelebilir :)
Şaka bir yana söylediklerine çok ciddi karşı çıkanlar var da var. -
Son yıllarda (kabaca son 5 yıldır) bir tecavüz propagandası da var (başka alanlarda başka propagandalara ek olarak) bir ara günde 3 farklı tecavüz haberi cıkıyordu. Haberi tıkladığımızda ise bir haber metni, bir jenerik foto (stock photo, arşiv resmi falan da deniyor) dan başka birşey yok. Yani haber masabaşında üretilmiş bir haber. Ancak metin cok etkileyici. İnandırıcı. TV^'de sırayla çeşitli kadınlar cıkıyor anlatıyor bana tecavüz etti, vurdu, morarttı falan fakat olayın müdahili erkeklerin hiçbiri ortada yok. Bu haberlerin altındaki yorumlarda ne cıkıyor dersiniz? Şeriat gelsin, idam gelsin tecavüzler ancak o zaman biter. Veya insanın yazdığı kanun ile bu tecavüzler önlenmez, Allah'ın kanunları ile önlenir, şeriat isteriz, şeklinde yorumlar! Sanırım, olayı anladınız.
Şimdi de Corona ve başka şeyler. Sistem böyle işliyor. Önce kılıf sonra minare.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X