Şimdi Ara

Haşlanmış yumurtayı nasıl sevebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahları kahvaltıya vakit olmuyor, poğaça vb de bayıyor adamı. En sağlıklısı yumurta olur ama haşlanmışını sevmiyorum, yiyince belli bir süre midem bulanıyor. Çiğ halini bile daha rahat yerim o derece.
    Üstüne şunu dök ye veya şu kadar süre haşla gibi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. (Ekmeksiz yiyeceğim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soydukdan sonra o pürüzsüz yüzeyine bak ve sev sonra bir öpücük kondur... dilini üzerinde gezdirip seri öpücüğe boğ onu... sonra yavaşça kokusunu içine çek, gözlerini kısıp ona bak ve son öpücükten sonra ısırıp hunharca yemeye başla, boğulur gibi seri ye.. durmadan yutkunmaya çalış bilerek boğuluyor gibi ol ama boğulma ve yut...
  • Yumurta,patates haşla üstüne soğan doğra.Daha sonra zeytin yağı pul biber ve nane dök güzel oluyor.
  • Öff burnuma haşlanmış yumurta kokusu geldi nereye kusuyoruzzzzzz
  • ustune tuz dokunce daha rahat yeniyor bence.
  • soydukdan sonra o pürüzsüz yüzeyine bak ve sev sonra bir öpücük kondur... dilini üzerinde gezdirip seri öpücüğe boğ onu... sonra yavaşça kokusunu içine çek, gözlerini kısıp ona bak ve son öpücükten sonra ısırıp hunharca yemeye başla, boğulur gibi seri ye.. durmadan yutkunmaya çalış bilerek boğuluyor gibi ol ama boğulma ve yut...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok haşlama içi hafif sıvı kalsın. Günde 5 haşlama yumurta yiyen biri olarak böyle yiyorum, çok haşlanınca ağır geliyor ve midem bulanıyor

• Menemen yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de sıkıntım başka. Çaydanlığın alt kısmına koyup kaynatıyorum ben yumurtaları. Bazen böyle su köpük köpük olup taşıyor altını kapatmak zorunda kalıyorum. Haşlama yumurtayı arkadaşların dediği gibi nane pul biber falan koyarsan daha lezzetli bir şekilde yersin.
  • Şahsen haşlanmış yumurtayı çok severim. Lakin ekmeksiz 1 taneden fazla yiyemem. Ekmekle beraber 3,4 tane rahat gömerim hergun. 50 gr kadarda olsa ekmek olucak hiç ekmeksiz yiyemiyorum. Yani ekmeksiz alısacagını sanmıyorum yumurta seven beni bile sarmıyor ekmek olmadan

• Ezine peynirle ye tadini bastirio

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl bi fantezi ya bi daha haşlanmış yumurta yiyemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 20 Nisan 2019; 0:8:35 >
  • Bende ömrüm boyunca sevemedim ama yiyorsam mutlaka ağır , tadını bastıracak tatlarla yiyorum yarısını kesip üzerine bal dökmeyi deneyebilirsin
  • Bizim kültürde pişirmenin ayarı yok herşeyi çok pişiriyoruz

Ben haşlanmış yumurtayı sıcak ve sarısı akışkan severim kendim yapınca hep süre tutar ayarlarım, başkası yapınca öldürene kadar pişiriyor

Bi dene istersen dediğimi , kaşıkla yersin sarısını ekmeğe sürersin

• üzerine tereyağlı naneli pulbiberli sos yap ekmeksiz rahatça yersin

• annem bi kere bakkaldan 15 li yumurta almış 3-5 tanesi simsiyah çürümüş o kadar midem bulandı ki yumurtayı çok severek yerdim şimdi görünce nedense yiyesim gelmiyo sabahları açma , poğaça , simit yerine haşlanmış yumurtayla süzme peynir , salça yiyebilirsin ya da ayran içebilirsin çok güzel oluyo off olsada yesem ^_^
  • Haslanmis bence az pismis daha güzel oluyo. Bide üstüne biraz tuz. Süper.

• Kahvaltıya vakit kalmıyor demissiniz ama haşlanmış yumurta yiyosunuz. Ekmeksiz yiyicem demissiniz ama pogaca falan bayiyor adami demissiniz, anlamadim olayi :)

• Yumurta nasıl pişerse pişsin fazla piştiğinde kokuyor. Az pişirerek kayısı kıvamında yap. Bence haşlanmış yumurtanın en iyi halidir. Ekmeksiz 10 tane rahat yerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Yumurta,patates haşla üstüne soğan doğra.Daha sonra zeytin yağı pul biber ve nane dök güzel oluyor.
    İyi fikir ama patatesi haşlamak uzun sürer

• quote:

Orijinalden alıntı: agmerhamto

Bende ömrüm boyunca sevemedim ama yiyorsam mutlaka ağır , tadını bastıracak tatlarla yiyorum yarısını kesip üzerine bal dökmeyi deneyebilirsin
    Hocam balla hiç gitmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.