Şimdi Ara

Haşhaşileri ANSİKLOPEDİK bilgilerle anlatan kitaplar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan önce Semerkand'ı okudum. Ama o bilgiler kesmiyor. Roman tadında değilde bayağı ansiklopedik bilgilerle felsefelerini çalışma tarzları silahlarını düşmanlarını amaçlarını kaynaklara dayandırıp ansiklopedik bilgilerle anlatan kitap tavsiyeleriniz var mı?

• A-101'den aldım bir tane dediğin gibiydi sanırım Alamut ve El Hasan Sabbah birazdan kontrol edip editlerim.

Edit:Göz attım kurgu havası yok genelde sırf ansiklopedik bilgi ama yer yer hikaye havasında anlatmıştır belki benim gördüğüm sırf bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 23 Aralık 2012; 22:24:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

A-101'den aldım bir tane dediğin gibiydi sanırım Alamut ve El Hasan Sabbah birazdan kontrol edip editlerim.

Edit:Göz attım kurgu havası yok genelde sırf ansiklopedik bilgi ama yer yer hikaye havasında anlatmıştır belki benim gördüğüm sırf bilgi.

Çok sağolun hocam. En yakın zamanda edineceğim kitabı bu arada Ateş Geçitleri nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

A-101'den aldım bir tane dediğin gibiydi sanırım Alamut ve El Hasan Sabbah birazdan kontrol edip editlerim.

Çok sağolun hocam. En yakın zamanda edineceğim kitabı bu arada Ateş Geçitleri nasıldı?

Bernard Lewis bu arada kitabın yazarı.

ATEŞ GEÇİTLERİ içinhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=68776132

4 Aralık 2012; 21:50:23 zamanlı mesaj.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tengricilik hakkında kitaplar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.