Şimdi Ara

Hasarlı JPEG dosyası onarılabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar blackberry ile çektiğim bazı fotoğraflar bilgisayara attığımda hasarlanmış göründü hiç bir şekilde açılmıyor fotoğraflar. Blackberry'de de görünmüyor ayrıca. Sanırım hafıza kartından dolayı vs hasar gördü dosyalar. Ancak boyutlarında değişme yok, içeriğin bir şekilde kurtarılabileceğini düşünüyorum bu yüzden. Biraz araştırdım picture doctor ve eimage programlarını denedim ama sonuç alamadım.

Kurtarma şansımız var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• ayıp olacak ama internet explorer ile dener misin? en azından resimi açma şansın olabilir. başıma geldiği için öneriyorum..

fotoğrafını sadece yarısını kurtarabildim, diğer yarısı buğulu idi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 9 Haziran 2011; 0:12:09 >
  • O da yemedi hocam :)
  • >>Irfanview adlı program ile deneyiniz. <<Farklı bir formata dönüştürerekte açmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 9 Haziran 2011; 0:18:28 >
  • o zaman bir de şunu dene. ben windowsun kendisi ile resimi açtığımı biliyorum ama ie mi kullanmıştım şimdi tereddüte düştüm. bu durumda, sanırım windows xp üzerinde large modunda alttan resimleri tektek gezerken slayt modunda resimi görmüş olabilirim gibi geliyor. yani resimi kopya alırken screenshot yapmam gerekmişti, bunu kesin olarak söyleyebilirim. alternatif programlar denemen gerekecek o zaman..
  • O da başaramadı maalesef.
  • Hafıza kartından sadece sisteminize resim mi kopyaladınız? Müzik, vidyo vb. bir şey kopyaladıysanız onlarda sorun var mı? Eğer ki kart sorunluysa ne yaparsanız yapın, resimleriniz gitmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    iso dosyası nasıl açılır
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resimin uzantısı duruyor değil mi? yani thesouls.jpg şeklinde değilse bu şekle getir. veya thesoul.jpeg deneyebilirsin. uzantılar gizli ise görünür hale getir. uzantıyı kaldır ve tekrar koy. diğer bir çare olarak converter kullan. mesela jpt to png veya bmp gibi. bu durumda resmi açmana gerek kalmadan kurtarabilirsin. ben de irfanı denemeni öneririm. yapabilir gibime geliyor.

kartı silmiş olsa dahi linux üzerinden değil son sildikleri eski sildiklerini bile görmek mümkün oluyor. tabi hepsini kurtarır anlamına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 9 Haziran 2011; 0:28:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.