Bildirim
exe uzantıları bozulmuş durumda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yine bir sorunlar karşılaştım
Kayıtdefteri düzenleyicisinden sadece ikili kayıt dosyalarını alabilirsiniz ?_____________________________ -
bir programa birlikte actan yanlış bir uygulama seçmiş kısayol olarak gorunmus butun exe ler buradan düzeltebilmen lazım
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla_____________________________

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm -
daha önce windows 7 de böyle bir durumu düzeltmiştim, daha önceden hazırladığım reg dosyalarını arkadaşlar silmezse vermek istiyorum.
linkteki dosyayı pc nize indirin,
rar lı dosyadan çıkarın,
içerisinde 3 adet reg dosyası var birisini deneyin, kayit defteri girdisi başarılı olarak girildi mesajını aldıktan sonra, (sisteminizde gördüğüm kadarı ile chrome ile açılır olmuş tüm dosyalar) chorme u program ekle kaldırdan kadırıp tekrar kurun.
not: site bana aittir, boyutu küçük dosyaları upload etmek için kullanıyorum
http://duman.net76.net/reg/regdosyasiexeuzantilariicn.rar
inş sorununuzu çözer..._____________________________ İmza mı? O da ne ?
-
Çok teşekkür ederim :) _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı