Şimdi Ara

Hasar kayıtlı aracımı nasıl satarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
    2007 model clio 3 1.2 16 valf aracım var 141 binde 2015 Nisan ayında 105 bin km deyken bi arkadas dan hasar kayıtlı olduğunu bildiğim halde ucuz olduğu için almıştım 14 bin TL ye almıştım,o zaman bir çocuğum vardı şimdi ikiz çocuklarım oldu aile olarak büyüdük birazda birikimim var, bu aracı satıp biraz daha büyük bir araç almak istiyorum. Merak ettiğim çok araçtan anlamam, satarken zorlanırmıyım nasıl satabilirim, tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan Gönüller -- 16 Mart 2018; 8:10:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aracını iyice temizle güzel gün ışığında resimlerini çek koy, düzgün bir yazımla aracın teknik detaylarını ve değişen boya durumlarını yaz, hasar kaydı sorgusu km sorgusu gibi bilgileri ilana ekle, ağır hasar kaydı olmadığından dolayı da normal piyasası neyse o fiyattan ilana ver, burada yazılanlara da bakma, aracının fiyatını öldürürsen ölü fiyatına satarsın, 20 bin lira edecek arabaya 15 yazsan yine sana gelen 12 olur mu 10 olur mu diye pazarlık yapmaya çalışacak, sen adamına göre gerekirse ufak birşeyler düşersin, binici olan zaten aşırı düşürmeye kalkmaz, aşırı düşük teklifler yapan al satçıdır, onun da istediği rakama veriyorsan zaten zararına satıyorsun demektir ki o senden alıp üstüne koyup satacağını hesaplayarak fiyat veriyor

burada herkes bol keseden sallar, kendi arabasına gelince 1 lira düşük ilan vermeyenler fiyatı düşür ilan ver falan der, sakın ciddiye alıp zarar etme
    Anadolu A kullanıcısına yanıt
    A Anadolu demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

ilana verirsiniz, açıklamaya da güzelce hasarını ve tramer kaydını yazarsınız. alan alır. ben ağır hasar kayıtlı insignia satmıştım. ilanını hala saklıyorum, sonra çıkıp hasarı bilmiyoruz diye iddia etmesinler diye.

hocam ilani saklamaniz ne derece ise yarar bilmiyorum, adam ben ilandan gorup bulmadim diyebilir, sizin kanitlamaniz gerekir. en saglam yontem noter satis kagidina pert kayitli olarak satin aldim seklinde bir ibare dusulmesi ve satis kagidinin bir sure saklanmasidir, keza ben pert aracimi satarken oyle yapmistim noterler dusuyo o ibareyi. satis kagidinin resmini cekip pcye de attim.
  • aracin neyi var neyi yok soyleyip piyasasinin % 20-25 altina satin gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasar kayıttan kasıt pert mi? Pertse ona göre fiyat yazıp satabilirsiniz, sahibindende mutlaka bir alıcı çıkar.
  • ilana verirsiniz, açıklamaya da güzelce hasarını ve tramer kaydını yazarsınız. alan alır. ben ağır hasar kayıtlı insignia satmıştım. ilanını hala saklıyorum, sonra çıkıp hasarı bilmiyoruz diye iddia etmesinler diye.
  • Ozellikle fiyati uygun olan hasar kayitli arac almak isteyenler oluyor. Arac temiz ise satilir.
  • Piyasasi 20 25 bin TL olan aracimda 16 bin TL hasar kaydı(parça parça).değişenler boyalar(sizin gibi bilerek alınmış).15 günde sattım.arac otomatik vitesti ve otomatik vitesi de sorunda vardı

Bu tip araçlar kolay satılır.hasar kaydı olsa da.essek niyetine binen..eşi şoförlük öğrensin diye alan çok

Yapılması gerekenler

1.ilanda herşeyi yazın.ekran görüntüsünü saklayın..yarın bugün ibik zibik ederse elinde delil olur

2.fiyati illaki uygun yazicaksin.zaten uygun almışsın

3.firsatci alsatcilar başına ususucek..akülü araba fiyatı onerenler olacak..sağlı sollu kıskaca alacak..moralini bozacak..zarf atacak..10 lira vereyim sabah gelip alayım ekspere bile sokmayim diyecek..evet diyeceksin gelmeyecek başka bı hesaptan 9 vereyim diyecek..sinirlerin sağlam olsun

Atla deve diil hocam hepi topu kaç para zarar edersin..rahat ol satılır kolaylikla

• drkayzer kullanıcısına yanıt
    Pert değil hocam, aracın önceki sahibi avukat acemi şöför,kaskosuda var diye rahat rahat vurmuş sağa sola 7-8 kazası var parca parca kaskodanda şişirilmiş. Ben 2015 den bu yana biniyorum, hasar kaydını bilerek binivi olduğun için aldım ama cidden küçük geliyor bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle yaparım zaten saklamam kusurlarını 3 5 bin TL için kimseyi kandıramam Allah haram para geçirmesin boğazımdan.

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim gerçekten işin özeti, illaki acil satılsın diye bir düşüncem yok daha ilan falanda vermedim, çünkü ben binmek için aldım, alırken alma satamazsın kolay kolay hasar kayıtlı arabayı dediler ben ailemle uzun yıllar binmek için aldım ve biniyorumda 2.5 yılda 36 bin km yaptım asgari ücretli biri olarak gezmeyi seviyorum ve tüp taktırmadım, tavsiyelerin altın değerinde

• Fiyatı uygun olduğu sürece hasarsız arabayla aynı sürede satılır. Dertlenmeyin, uygun fiyat yazın. Aracın bütün hasar kayıtlarını mümkünse tramer resmini fotolara ekleyin. Hiçbir şey saklamayın, varsa hasarlı fotolarını da ekleyin. Satılır.

• quote:

ilana verirsiniz, açıklamaya da güzelce hasarını ve tramer kaydını yazarsınız. alan alır. ben ağır hasar kayıtlı insignia satmıştım. ilanını hala saklıyorum, sonra çıkıp hasarı bilmiyoruz diye iddia etmesinler diye.

hocam ilani saklamaniz ne derece ise yarar bilmiyorum, adam ben ilandan gorup bulmadim diyebilir, sizin kanitlamaniz gerekir. en saglam yontem noter satis kagidina pert kayitli olarak satin aldim seklinde bir ibare dusulmesi ve satis kagidinin bir sure saklanmasidir, keza ben pert aracimi satarken oyle yapmistim noterler dusuyo o ibareyi. satis kagidinin resmini cekip pcye de attim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zincirkıran

quote:

valla şehir dışından gelen adamın ilandan görüp gelmedim demesi inandırıcı olmaz. ama notere de söylemiştim araç hasar kayıtlı satış sözleşmesine not düşelim diye yapmamıştı. demek oluyormuş.

• Satılır sıkıntı olmaz. Hatta 1.2 olmasa ben bile talip olabilirdim

• her kör satıcının bir kör alıcısı olur
  • 15binle 35bin arası piyasada samimi ve dürüst bir ilan yazarsanız hertürlü satarsınız. Kendinizi değil aracınızı anlatın. Kısa ama ayrıntılı olsun. Bir fiyat tabanınız olsun. Altına inmek isteyenlere 1 bazen 2 hafta direnirseniz işiniz olur.

Ben 2 güne mitsubishi colt sattım. Son kullanıcısı olursun falan diyorlardı bide.

• Hocam bir söz vardır ya her kör satıcının bir kör alıcısı vardır diye

Malum siteye yaz aracın herşeyini yaz piyasanında bir tık altında fiyat yaz her türlü satılır zaten piyasası hızlı bir araç

• aracını iyice temizle güzel gün ışığında resimlerini çek koy, düzgün bir yazımla aracın teknik detaylarını ve değişen boya durumlarını yaz, hasar kaydı sorgusu km sorgusu gibi bilgileri ilana ekle, ağır hasar kaydı olmadığından dolayı da normal piyasası neyse o fiyattan ilana ver, burada yazılanlara da bakma, aracının fiyatını öldürürsen ölü fiyatına satarsın, 20 bin lira edecek arabaya 15 yazsan yine sana gelen 12 olur mu 10 olur mu diye pazarlık yapmaya çalışacak, sen adamına göre gerekirse ufak birşeyler düşersin, binici olan zaten aşırı düşürmeye kalkmaz, aşırı düşük teklifler yapan al satçıdır, onun da istediği rakama veriyorsan zaten zararına satıyorsun demektir ki o senden alıp üstüne koyup satacağını hesaplayarak fiyat veriyor

burada herkes bol keseden sallar, kendi arabasına gelince 1 lira düşük ilan vermeyenler fiyatı düşür ilan ver falan der, sakın ciddiye alıp zarar etme

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun çok güzel izah etmişsin, iyiki bu konuyu açmışım tekrar tekrar okuyorum yazılanları, cidden insanlar acımasız biraz fazla galiba yaşadığımız bu zamanda.

• Aleyküm selâm.

Siz nasıl hasarlı olduğu için değerinden düşük fiyata aldıysanız yine aynı şekilde düşük olarak satılacak önce bunu bilin.

Çok fiyat düşürmeye çalışanlar olacak biraz sabırlı olmanız lâzım bu konuda.aman satamam elimde kalır diye düşünürseniz ilk teklif verene satarsınız aracı bu da sizin zararınıza olan bi durum.

Dürüst olun ve araçla ilgili bildiğiniz ne varsa yazın.

Benim yazacaklarım bu kadar.Allah size eşiniz ve çocuklarınız ile birlikte hayırlı uzun ömürler versin inş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.