Şimdi Ara

Hasar kayıtlı araba almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar aşağıda linkini bıraktığım araba gayet diri duruyor kısmet olursa arabayı görmeye yakın bi zamanda gideceğim ama sizlerinde bir fikrini almak istiyorum.

• "Çekme belgeli olarak aldığımız için ağır hasar işlenecek denildi."

Temkinli olmanızda yarar var belki de başka aracın arkası takılmıştır, bunu bilemezsiniz.

Almayı düşünüyorsanız iyice kontrol ettirmeyi unutmayın derim. Sonuçta piyasa dolandırıcı kaynıyor.

Ayrıca bir arka çamurluğun ve sağ ön çamurluğun ağır hasara yol açacağını düşünmüyorum.
  • hasar kayıtlı ve pert kayıtlı ayrı tanımlardır.
    hasar kayıtlı arac alınır, yaptırılır binilir.
    pert trafikten cekilir, artık guvenli degildir hurdaya cıktı anlamına gelir.
    ilanda da belli zaten sol arkadan buyuk kaza gecirmis sol panellerin hepsi ayrık duruyor.
    bagaj kapagı ve arka tamponun birlesim noktasında bu kaza daha bariz belli oluyor.
    hurda fiyatına verse alın derdim ancak alınmaz.
    hasarsız fiyatı zaten 72 imis.
  • Hocam alınmaz mı peki paneller ayrı diyorsunuz ya bende kararsızım ama araba bayağı diri duruyor ondan sizlere sormak istedim.
  • cıyanogen C kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz hocam iyice incelenmesi lazım expertte
  • 68023967 kullanıcısına yanıt
    kardes seni tanımam, satıcıyı tanımam.
    ancak arac hıc oyle ufak kaza gecirmis gibi durmuyor.
    kaldı ki fiyatı da uygun degil 3 - 5 fazlasına boyasız araclar var sitede.
    karar senin para senin ama o araba o fiyata alınmaz net.
  • Teşekkür ederim hocam. İşin gerçeği benim elimde bir polo var 2012 dizel manuel. Kısmetse bebekde yolda 8. ayda inşallah. Arabayı büyütmek istiyorum bu yüzden kendi arabamın üstüne en fazla 20 bin daha koyabileceğim arabalara yöneldim. Seat Toledoyu daha öncede kullanma fırsatım oldu. Bagajı ve iç hacmi beni gayet tatmin etti. Eşimden dolayı da otomatik almayı düşünüyorum. Senede en az 20 bin km yol yaparım. Bu arabayı görünce pert kayıtlı olduğu için belki benim arabamı takasta öldürmez diye düşünmüştüm. Ama bu araçtan vazgeçtim :D
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2015-seat-toledo-1.4tdi-dsg-orjinal-645515965/detay/ Bu nasıl sizce? benim arabamın üstüne 22 bin lira istiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68023967 -- 1 Şubat 2019; 17:40:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaşım böyle araç aldı ama kazalı halini gördü biliyordu, emsalleri 45-47 iken 36'ya aldı. Havayastıkları sağlamdı.

Araç pert kayıtlı olmasına rağmen fiyatı uygun değil. Kazalı halini de bilmiyorsun. Sadece 2 parçası hasar görmüş araç perte çıkarılmaz. Yan veya perde havayastıklarının patlamış olma ihtimali de var.

Kısacası bu araç alınmaz. Hatasız emsalleri 70 - 75 arası iken, pert kayıtlı bu aracın ederi taş çatlasın 52-55'tir.

Yaklaşık bu fiyata km'si biraz daha yüksek ama kazasız olanları var. (Edit: zaten kendin doğru yolu bulmuşsun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 1 Şubat 2019; 17:43:58 >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam eğer kaza resimlerini ve diğer aşamaların fotoğraflarını vs. gösterseydi dediğiniz gibi incelenebilirdi. Ama vazgeçtim.
  • 68023967 kullanıcısına yanıt
    vw grubunun dsg si her zaman sorun cıkartır, forumda v.s. heryerde var.
    illa otm. olacaksa dsg den uzak durun, yok riski alırım derseniz alınır gibi.
    Galeri yerine sahibinden satılık araclara bakmanız da sahsi onerimdir.
  • Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işini elbet iyi yapan galericiler vardı ama dediğiniz gibi işin içinde galerici varsa 3 kere daha düşünmek lazım. tabi çok bilindik kaliteli galericilerde sorun yaşanmaz sanırım. markasına leke sürmez hatta pert veya ağır hasarlı almazlar genelde. arkadaşın hasarlı araba alınmaz tabi. zaten piyasanın 3-5 altına vermiş ilan. anlamı yok 3-5 den kaçmanın
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    39 yasındayım bu yasıma kadar oyle birine rastlamadım.
    benim icin galerici = nitelikli dolandırıcı
    zaten piyasa fiyatlarına satması icin ucuza alması lazım (pert), normal arabayı normal fiyata satarsa ne kar edecek ki?
  • Her şeyi geçtim araba da arkada 3. Kafalık yok, kol dayama sanayi işi, arka farlar güzel değil bence bu araç bu parayı hak etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyice baktırmadan almamanızı öneririm.

iki aracımdan birisi ağır hasar kayıtlı. bilerek aldım ve 35 bin km yaptım. çok şükür bir sıkıntı yaşatmadı bana, masraf açmadı. mesela aracın sağlam olanlarında otomatik vites yüzünden problem yaşayanlar oldu ben onu bile yaşamadım sağ şase demirinde yırtık var hafif biraz da çekiçlenmiş sanırım. ön far, kaput, tampon, çamurluk alayı değişmiş ama podyelerde işlem yok ön cam değişmemiş. yani şaseye kadar gelmiş hasar ama podyeye gelmemiş neyse ki. bayağı da memnunum araçtan, iş aracı olarak kullanıyorum zaten güzel yani. ama insanda bi güven eksikliği oluyor eskiden uzun yola da çıkıyordum onunla hem kendim hem ailecek, artık yeni aracımızı aldığımızdan beri onunla pek uzun yola çıkmıyorum. bişeyi yok ama insanın aklında birazcık korku oluyor tabi. yeni aracım da bu aracın tam tersi, tramer kaydı 0 tl değişen yok, kazası yok, sadece çizikten kaynaklı boyalar var kendim yaptırdım onları da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.