Şimdi Ara

hasar kaydı kaç olursa alınmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
25.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hasar fiyatlari parca parca ise alinir, kucuk kazalardir sehir ici kazalaridir . Ancak tek tek 10bin veya 5 bin ise daha cok arastirin derim.
  • Tek bir seferde ise ve yetkili serviste yapıldıysa 6 bin tl kadar alına bilir
  • Bence psikolojik sınır 10 kağıt. Hata parçalı olsa daha makbul. Tipik olarak hasar kaydı kadar ucuza alınırsa iyi alışveriş olur. En kötü ihtimalle hasarın yarısı kadar ucuz alınmalı. 8-10 kapıda kadar Serviste yapılmışsa daha az önemli ama dışarda bu kadar tuttuysa düşünmek gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla güzel bilgiler geldi :)
  • cbascan kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 0 araba alın, 2. elde araba bulamazsınız.
  • 5000

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Passat aracımda önceki sahibinden parça parça toplam 7 bin hasar kaydı vardı. Tek parça 3300 liraydı. Tavan hariç boyalı 2 değişen vardı sol ön çamurluk sol ön kapı dış sacı. Piyasasına gitti. 1.5 yıl 45bin km bindim. Zarar etmedim.

Fluence aracımda yine önceki sahibinden tek hasar kaydı var. 10 Bin TL. Servis şişirmesi. Değişen parçalardan ortaya çıkıyor. Sol arka çamurluk ve bagaj kapağı dış sacı değişik. şişirmek için bagaj iç döşemesi, kriko köpüğü vs değişmiş.

Aldım. 6 ay 15bin km kullandım. Zarar etmedim. Geçen hafta sattım. 3 haftada gitti. İlk 10 gün tok satıcılık yaptım :)

Arabaları bilerek, görerek, inceleyerek, test ederek ve expertiz yaptırarak aldım ve aldığım şekilde sattım.

Hasar kaydının miktarı önemli tabiki ama nerden hasarlı olduğu ve nerde onarıldığı daha önemli bence...

10-15 binden fazla hasar kaydı var ise piyasasının en az 10 bin altına gelecek ki anlamı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanc64 -- 15 Ocak 2017; 0:42:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

quote:

Orijinalden alıntı: Kirsal636

maksimum 5 bin uzeru alinmaz

Benim aracin bi tek sag fari degismis, bir de sag camurlukla tampon boyali. Hasar kaydi 6000. Alinmaz mi?

nasil bi arabaya biniyon kardesim sen nasil bi araba fari bu 3 bin lirami ben 26 aralikta kaza yaptim 4 parca duzeldi boyattim davlumbaz degisti 800 tl tuttu hyundai getz
  • 10 bin filan olursa almam herhalde , i20 nin hasarı 20-25 bindi kasko aldıktan sonra kontrol edilince 10 bin gözüküyordu.
  • quote:

quote:

quote:

Benim aracin bi tek sag fari degismis, bir de sag camurlukla tampon boyali. Hasar kaydi 6000. Alinmaz mi?

nasil bi arabaya biniyon kardesim sen nasil bi araba fari bu 3 bin lirami ben 26 aralikta kaza yaptim 4 parca duzeldi boyattim davlumbaz degisti 800 tl tuttu hyundai getz

Valla kaskodan fazla para almak icin servisin sisirmesi olabilir. Ama servisten sorgulattigimda da ayni seyler gozuktu. 2 parca boya ve far. Bmw 1 serisi arac

• Aracın hasar kayıtsız üç parça boya olmasını yeğlersiniz yoksa 1 parça hasar kayıtlı mı.Kim ne derse desin ben hasar kayıtlı araba alırım.Arabanın neresine ne yapılmış bilinir.Şimdi eksper raporuda çıkıyor tampon klipsine kadar öğrenebiliyorsun.Adamın bel altı keyfi boyalı dediği araç pert çıkabiliyor.Ama hasar kayıtında neyse o.Galericilerin oyunu ellerinde patladı haberler yok.Yok boyalı araba çöptür yok hasar kayıtlı araba alınmaz.Bal gibi alınır arkadaş hasar kayıdı arabanın ve satıcının dürüstlüğünün simgesidir.Bir parçanın orijinaliyle değişmesini mi yeğlersiniz yoksa kaynak yapılıp boyanıp üstünün kapanmasını mı.
  • %20, 30 binlik arabada 7bin hasar kaydı çıkarsa, oturup şöyle bir bakarım..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla kaskodan fazla para almak icin servisin sisirmesi olabilir. Ama servisten sorgulattigimda da ayni seyler gozuktu. 2 parca boya ve far. Bmw 1 serisi arac

buyuk ihtimalle fiyati sisirmisler tamam parca degismistir ama iscilik fazla gosterilmistir

hasar kaydi bi anlamda onemli degil kaza fotograflari mevcutsa bakilarak mantigima uyarsa alirim

arabaya baglanan fiyat markasi parcasinin pahali olmasi vs alip alinmayacagi etkiler ama bi araca 40 bin 50 bin para bagliyorsam hasar kaydi cok onemli ama 10 15 lira bagliyorsam cok cok onemli degil bua arada bmw 1 serisi far fiyati 700 tl civari

hasar kaydı kaç olursa alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araca, hasarına, yılına, modeline, hasarın düzeltilmesine.... göre değişir ama bence ikinci elde verdiğin paranın %10 una kadar hasarlı alınır

• Tartışmaya değmez bir konu bu konu. Ucu açık sabaha kadar tartışılır. Far değişir 4.000 bintl tutar far değişir 400 TL tutar. Neye göre kime göre hasar kaydı

• benim albeada 1300 lira hasar kaydı vardı . aldım ben. 3 yıldır da sorunsuz kullanıyorum..
  • Tek seferdeki tutar araç fiyatının %15 ni geçiyorsa ben o aracı almam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

buyuk ihtimalle fiyati sisirmisler tamam parca degismistir ama iscilik fazla gosterilmistir

hasar kaydi bi anlamda onemli degil kaza fotograflari mevcutsa bakilarak mantigima uyarsa alirim

arabaya baglanan fiyat markasi parcasinin pahali olmasi vs alip alinmayacagi etkiler ama bi araca 40 bin 50 bin para bagliyorsam hasar kaydi cok onemli ama 10 15 lira bagliyorsam cok cok onemli degil bua arada bmw 1 serisi far fiyati 700 tl civari

Evet hocam foto allahtan mevcut ve cok ufak bi kaza oldugu belli.

Yalniz far o degil. Benim arac f20 kasa, bixenonlu far. Attiginiz linkteki far halojen far. Simdi n11 den baktim. 1300-1800 lira civari gozukuyor. Bir de orjinal paketli urun mu emin degilim.

Onun harici gecen sene citroen c1 in orjinal tek fari bile 700 liraydi. Siz dusunun gerisini.

• Bende hasar kayıtlı aldım 5300 TL. Bunun 3300 kmsi parça gerisi işçilik yani gerisini siz düşünün. Adamlar işçiliği bile yazyor hasar kaydı olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam foto allahtan mevcut ve cok ufak bi kaza oldugu belli.

Yalniz far o degil. Benim arac f20 kasa, bixenonlu far. Attiginiz linkteki far halojen far. Simdi n11 den baktim. 1300-1800 lira civari gozukuyor. Bir de orjinal paketli urun mu emin degilim.

Onun harici gecen sene citroen c1 in orjinal tek fari bile 700 liraydi. Siz dusunun gerisini.

iste buda bmwnin nimetleri iste birde aracin kazali fotolari varmi yokmu oda etkiler hasarli arac alirken yani soyle soyleyin senin aracini alacak olsam alirim cunku kazasi belli fotosu var ne oldugu belli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.