hasan , bırakma sebebin birilerinin ettigi laflarsa , saçmalarsın bence. Beni hatırla, açtıgım topicte kaç kişi bana tonca laf saydı tınlamadım bak halen oynuyom oyunumu kimsenin dedine takma boşver....
çok ii konuştun valla
quote:
Orjinalden alıntı: hasan
tamam konuyu uzatmayalım konu ust lerden insin bakem bırakıp bırakmamak benim tercihimdir
aslanım be bende senden bunu demeni bekliodum adam gibi adammışsın hasan
bıraksın asıl bu önemsiz konu size ne adam bırakır yada bırakmaz yapmayın tabi bu mesajın arkasın kaç kişi bana yok senane yok sen niye karışıyon tabi bi çoğunuzda adminlere baş vuracaksınız atın bunu die ama ben haklıyım
quote:
Orjinalden alıntı: Anti-FB
quote:
tamam konuyu uzatmayalım konu ust lerden insin bakem bırakıp bırakmamak benim tercihimdir
aslanım be bende senden bunu demeni bekliodum adam gibi adammışsın hasan
ulan konuyu bitirelim dedik 2 syfa oldu konu
demekki konu uzuyo cekin anasını satıyım corap sokugunu
bende tabiiki konuyu saptırmadan edemiicem bu pokémon craterin 2.si çıkıomuş
quote:
Orjinalden alıntı: moltres
bıraksın asıl bu önemsiz konu size ne adam bırakır yada bırakmaz yapmayın tabi bu mesajın arkasın kaç kişi bana yok senane yok sen niye karışıyon tabi bi çoğunuzda adminlere baş vuracaksınız atın bunu die ama ben haklıyım
seni ilgilendirmiyor bırakıp bırakmam bırakmıyorum bi msj daha atmayın konuya
quote:
quote:
seni ilgilendirmiyor bırakıp bırakmam bırakmıyorum bi msj daha atmayın konuya
aslanım benim son mesajı ben attım daha mesaj atana dh ce dalıyoz
quote:
Orjinalden alıntı: Anti-FB
bende tabiiki konuyu saptırmadan edemiicem bu pokémon craterin 2.si çıkıomuş
bişi söledim
dalın bana dünya dalmış siz dalsanız ne olcak
allaaah yandım anam pardon okumadım iletini tracy
quote:
dalın bana dünya dalmış siz dalsanız ne olcak
ne yüzsüz adamsın moltres utanmadan hala mesaj yazyo
o kadar lafı yedin doymadın yani
Olum adamın bana bi gıcıgı var sanki konularını ben siliyorum
bencede duygusal olma mantıksal ol ve zorlu yola devam et derim
YAAMA GELMEZMEZSEM HADİ SÖYLE YERİ SAATİ AMA SENLE P ZAMAN GÖRÜŞÜCEZ SENLE
ya sen kendini kral mı zanlediyon?sölediklerine dikkat et.bu aralar fazla ileri gitmeye başladın.
Konu sonlara doğru içeriğinden sapmış olsa da ben ilgili mevzu ile alakalı olarak fikrimi belirtmeliyim ki; bence bırakmasın. Her ne kadar bırakma muhabbetinin nedenini anlamamış olsam da (birilerinin bişeyler söylediği kadarına vakıfım sadece) hiçbir şeyin oyunu bırakma sebebi olarak ileri sürülmesini kabul etmiyorum. Her havlayan köpeğe hoşt diyecek olursak oyun oynamayız be Hasan, haksız mıyım?
Horoza sormuşlar, tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan? diye. Horoz da: Beni alakadar etmez, ben işime bakarım demiş.
Sen işine bak Hasan. Ne yapacan kimin ne dediğini, he deyip geç.
quote:
Orjinalden alıntı: sano
Konu sonlara doğru içeriğinden sapmış olsa da ben ilgili mevzu ile alakalı olarak fikrimi belirtmeliyim ki; bence bırakmasın. Her ne kadar bırakma muhabbetinin nedenini anlamamış olsam da (birilerinin bişeyler söylediği kadarına vakıfım sadece) hiçbir şeyin oyunu bırakma sebebi olarak ileri sürülmesini kabul etmiyorum. Her havlayan köpeğe hoşt diyecek olursak oyun oynamayız be Hasan, haksız mıyım?
Horoza sormuşlar, tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan? diye. Horoz da: Beni alakadar etmez, ben işime bakarım demiş.
Sen işine bak Hasan. Ne yapacan kimin ne dediğini, he deyip geç.
bırakmıyorum klonu kapansın
arkadaslar konu bitti ha bitiyo bitirin dediler ve dedim konu bitmedi ne konusymus bea