Şimdi Ara

'HASAN' POKEMONU BIRAKSIN MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Live Evil

hasan , bırakma sebebin birilerinin ettigi laflarsa , saçmalarsın bence. Beni hatırla, açtıgım topicte kaç kişi bana tonca laf saydı tınlamadım bak halen oynuyom oyunumu kimsenin dedine takma boşver....

çok ii konuştun valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan

tamam konuyu uzatmayalım konu ust lerden insin bakem bırakıp bırakmamak benim tercihimdir

aslanım be bende senden bunu demeni bekliodum adam gibi adammışsın hasan
  • bıraksın asıl bu önemsiz konu size ne adam bırakır yada bırakmaz yapmayın tabi bu mesajın arkasın kaç kişi bana yok senane yok sen niye karışıyon tabi bi çoğunuzda adminlere baş vuracaksınız atın bunu die ama ben haklıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti-FB

quote:

tamam konuyu uzatmayalım konu ust lerden insin bakem bırakıp bırakmamak benim tercihimdir

aslanım be bende senden bunu demeni bekliodum adam gibi adammışsın hasan

ulan konuyu bitirelim dedik 2 syfa oldu konu

• demekki konu uzuyo cekin anasını satıyım corap sokugunu
  • bende tabiiki konuyu saptırmadan edemiicem bu pokémon craterin 2.si çıkıomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: moltres

bıraksın asıl bu önemsiz konu size ne adam bırakır yada bırakmaz yapmayın tabi bu mesajın arkasın kaç kişi bana yok senane yok sen niye karışıyon tabi bi çoğunuzda adminlere baş vuracaksınız atın bunu die ama ben haklıyım

seni ilgilendirmiyor bırakıp bırakmam bırakmıyorum bi msj daha atmayın konuya
  • quote:

quote:

bıraksın asıl bu önemsiz konu size ne adam bırakır yada bırakmaz yapmayın tabi bu mesajın arkasın kaç kişi bana yok senane yok sen niye karışıyon tabi bi çoğunuzda adminlere baş vuracaksınız atın bunu die ama ben haklıyım

seni ilgilendirmiyor bırakıp bırakmam bırakmıyorum bi msj daha atmayın konuya

aslanım benim son mesajı ben attım daha mesaj atana dh ce dalıyoz

• quote:

Orjinalden alıntı: Anti-FB

bende tabiiki konuyu saptırmadan edemiicem bu pokémon craterin 2.si çıkıomuş

bişi söledim
  • dalın bana dünya dalmış siz dalsanız ne olcak

• allaaah yandım anam pardon okumadım iletini tracy
  • quote:

dalın bana dünya dalmış siz dalsanız ne olcak

ne yüzsüz adamsın moltres utanmadan hala mesaj yazyo

• o kadar lafı yedin doymadın yani
  • Olum adamın bana bi gıcıgı var sanki konularını ben siliyorum
  • bencede duygusal olma mantıksal ol ve zorlu yola devam et derim
  • YAAMA GELMEZMEZSEM HADİ SÖYLE YERİ SAATİ AMA SENLE P ZAMAN GÖRÜŞÜCEZ SENLE
  • ya sen kendini kral mı zanlediyon?sölediklerine dikkat et.bu aralar fazla ileri gitmeye başladın.
  • Konu sonlara doğru içeriğinden sapmış olsa da ben ilgili mevzu ile alakalı olarak fikrimi belirtmeliyim ki; bence bırakmasın.
    Her ne kadar bırakma muhabbetinin nedenini anlamamış olsam da (birilerinin bişeyler söylediği kadarına vakıfım sadece) hiçbir şeyin oyunu bırakma sebebi olarak ileri sürülmesini kabul etmiyorum.
    Her havlayan köpeğe hoşt diyecek olursak oyun oynamayız be Hasan, haksız mıyım?

Horoza sormuşlar, tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan? diye.
    Horoz da: Beni alakadar etmez, ben işime bakarım demiş.

Sen işine bak Hasan.
    Ne yapacan kimin ne dediğini, he deyip geç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sano

Konu sonlara doğru içeriğinden sapmış olsa da ben ilgili mevzu ile alakalı olarak fikrimi belirtmeliyim ki; bence bırakmasın.
    Her ne kadar bırakma muhabbetinin nedenini anlamamış olsam da (birilerinin bişeyler söylediği kadarına vakıfım sadece) hiçbir şeyin oyunu bırakma sebebi olarak ileri sürülmesini kabul etmiyorum.
    Her havlayan köpeğe hoşt diyecek olursak oyun oynamayız be Hasan, haksız mıyım?

Horoza sormuşlar, tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan? diye.
    Horoz da: Beni alakadar etmez, ben işime bakarım demiş.

Sen işine bak Hasan.
    Ne yapacan kimin ne dediğini, he deyip geç.

bırakmıyorum klonu kapansın

• arkadaslar konu bitti ha bitiyo bitirin dediler ve dedim konu bitmedi ne konusymus bea
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.