Şimdi Ara

'HASAN' POKEMONU BIRAKSIN MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet soruma lütfen cvp verin forumda bazı arkadaşlarımız hasanı kıskanıyo ve iftira atıyo o arkadaşlar kendini bilio asıl siz pokemonu bırakın

kopyayla buraya gelmedi hasan emeğiyle geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRacymagacan -- 26 Eylül 2006; 22:12:07 >

• herkes kopya yaptı sadece hasan değil hasan bırakmasın
  • bende onu diyom bazı arkadaşlar kıskandı hasan kopyaları sildi ama

bende kopya yapcaktım bi türlü yapamadım
  • ya böle gereksiz konuları açmayalım ya adam kopya yapıoda noluo artık bu tür topicler baydı haklımıyım
  • kopya bugu kapandı kopya hakkında fazla konuşma senin iyiliğin içim
  • quote:

Orjinalden alıntı: berknos

ya böle gereksiz konuları açmayalım ya adam kopya yapıoda noluo artık bu tür topicler baydı haklımıyım

ya daha dh de seni ilk defa görüyorumpokemon crater oyuncularında ilk defa görüyom daha yenisin biz bu forumun en eskilerindeyiz en son sayfayı aç bizim mesajları görürsün sen kime sıkıcı konular falan diyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRacymagacan -- 26 Eylül 2006; 22:26:05 >

• quote:

ya böle gereksiz konuları açmayalım ya adam kopya yapıoda noluo artık bu tür topicler baydı haklımıyım

bu laftan sonra donceksemde donmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunları takma hasan bunlar gibiler anca %5 çıkar aldırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: yih_hu

bunları takma hasan bunlar gibiler anca %5 çıkar aldırma

ama bi kişi olsa bile olmaz mesela bi işlem veriliyo içinden bi uyusmazlık çıkarsa o işlem tumden yanlıs olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracykerem94

quote:

ya daha dh de seni ilk defa görüyorumpokemon crater oyuncularında ilk defa görüyom daha yenisin biz bu forumun en eskilerindeyiz en son sayfayı aç bizim mesajları görürsün sen kime sıkıcı konular falan diyon

baq koçum böle konuşcaına üyelik tarihime baq bakabiliosan eski donanımcılar ii bilir beni ben crater forumuna yeni geldim böle atıp tutma bilmeden

• tmm tartısmanıza gerek yok
  • zaten tartışma istemiom arkadaşım ben haklısın kuzu kuzu söledim sadece

ayrıca ocak 2005 kayıtlıyım yani nerdeyse 2004 kayırlı gelmiş adam eskilerdeniz sen yenisin konuşma demeye getirio bana haksızmıyım
  • quote:

zaten tartışma istemiom arkadaşım ben haklısın kuzu kuzu söledim sadece

ayrıca ocak 2005 kayıtlıyım yani nerdeyse 2004 kayırlı gelmiş adam eskilerdeniz sen yenisin konuşma demeye getirio bana haksızmıyım

hocam bu bolumde yeni olduğun için ole dediler zaten hiç biri online diil
  • hehe
  • hasan pokemonu biraksin uyeligini bana versin
  • hasan bizim liderimizdir kopya yapmışsa yapmıştır önemli deil en büyük hasan babadır
  • YA ZATEN HASAN BÜTÜN ÇİFT EFSANELERİNİ DAĞITTI.FAZLA EXP'YE SAHİP TEK POKEMONU DA D. CHARİZARD, ONDANDA 3 TANE VA SANIRIM.DARK CHARİZARD'DAN ONDAN ÇOK BİZ YARARLANDIK AYRICA HASAN EN FAAZLA ONLİNE OLAN KARDEŞLERİMİZDEN 7-8 TANE 1 MİLYON EXP'Lİ POKEMONU VAR.ONLARDA MI KOPYA?

YAPMAYIN BEYLER.

BİRDE O KOPYALAMAYI ÖĞRENENE KADAR CAN ATIYODUNUZ,HİÇ METNİ BANA VERME DİYEN YOKTU.FORUMA VERDİM METNİ ONDAN SONRA OYUNUN TADI KAÇTI,EMEĞE SAYGISIZLIK DİYENLER ÇIKMAYA BAŞLADI(HERKES ÜSTÜNE ALINMASIN,BUNU YAPAN Bİ KAÇ KİŞİ VARDI).BUNLARIN TAM AKSİNE BAZI KARDEŞLERİMİZDE KOPYALADIKLARINI AÇIK AÇIK SOYLEDİLER (BENDE DAHİL).

HASAN TATİLİNİ POKEMONDA HARCADI.BIRAKINDA BU KADAR BÜYÜSÜN...
  • hasanın kesinlikle hiç bi suçu yok.ayrıca resmen gereksiz mesaj yazmak için bahane arıyonuz.hasan gitmesin.siz gidin.onun ne suçu var?

• hasan ayrılıyomu!!!!!!!!
  • Noluyor burda
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.