Şimdi Ara

Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben klasikler denilen ağırlıkla rus edebiyatını okumama rağmen ilerleyen yıllarla unutmaya başladım. klasikler dizimdeki kitaplarım da bir taşınma sırasında bombok insanların hareketleri yüzünden kazaya uğradı tabir-i caizse. şimdi yüce kişilik h.a.y'in bu dizisindeki kitapların ucuz ve toplu bir şekilde almak istiyorum. sahaf gezecekken final haftam olduğu aklıma geldi bir de interneti kullanayım dedim. nette bildiğiniz Ucuz ve toplu satan hangi siteler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemiyette pistim -- 20 Mayıs 2015; 10:42:36 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cemiyette pistim

Arkadaşlar ben klasikler denilen ağırlıkla rus edebiyatını okumama rağmen ilerleyen yıllarla unutmaya başladım. klasikler dizimdeki kitaplarım da bir taşınma sırasında bombok insanların hareketleri yüzünden kazaya uğradı tabir-i caizse. şimdi yüce kişilik h.a.y'in bu dizisindeki kitapların ucuz ve toplu bir şekilde almak istiyorum. sahaf gezecekken final haftam olduğu aklıma geldi bir de interneti kullanayım dedim. nette bildiğiniz Ucuz ve toplu satan hangi siteler var?

İkinci el olarak net üzerinden alabilirsin. http://www.nadirkitap.com üzerinden.

Bilge Kağan
  • Oyum kitapyurduna. Kargosuda diğer firmalara nazaran temiz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.